Sjajni centar ostao bez kluba, pratili ga "Večiti", završiće kod Kokoškova!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 09.07.2020.
18:54
Izvor: Sportske.net

Raskinuo je saradnju sa turskim klubom.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan i Crvena zvezda su ovog leta pokazali interesovanje za veliki broj igrača i često se na radaru oba kluba nalazio isti igrač.

Tako je recimo bilo u slučaju Kodija Miler-Mekintajera, koji je na kraju završio u Partizanu, jer se Zvezda okrenula drugim rešenjima.

I jedni i drugi su bili zainteresovani i za Tonjea Džekirija, ali je Nigerijac na kraju otišao u Španiju, dok je Zvezda u međuvremenu angažovala i Lendrija Noka, pa je tako dovela kvalitetno pojačanje na poziciji centra.

"Crno-beli" i dalje traže "peticu", a sada je bez kluba ostao još jedan igrač koji je bio na radaru oba kluba, Džoni Hemilton.

On je raskinuo saradnju sa Darušafakom i sada je slobodan igrač.

Beležio je 11,3 poena i osam skokova u Evrokupu u nedavno okončanoj sezoni, bio je odličan i u mečevima sa Partizanom u EK, pa je utisak da bi predstavljao veliko pojačanje i za "crno-bele", ali i za "crveno-bele".

Kao što smo napisali, ekipa sa Malog Kalemegdana je već dovela Noka iz Albe, pa se čini da je Hamilton potrebniji Partizanu.

Ipak, izgleda da neće ni "crno-beli" doći od njegovog potpisa, jer je prema informacijama turskog novinara Ismaila Šenola centar iz Trinidada i Tobaga na pragu Fenerbahčea.

On je postigao dogovor sa ekipom Igora Kokoškova, ostaće u Istanbulu, ali će se iz "Folksvagen arene" preseliti u "Ulker sports" dvoranu.

Hamilton će tako postati treće pojačanje Fenera ovog leta, posle Dajšona Pjera i Edgarasa Ulanovasa.

baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke