Sjajni Bjelica ostao bez nagrade!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.02.2020.
08:24
Izvor: Sportske.net

Sakramento izgubio dobijeno, plej-of sanak pusti?

AP Photo/David J. Phillip
AP Photo/David J. Phillip

Povezane vesti

Ni odlična partija Nemanje Bjelice nije donela ništa Sakramentu. Pokazali su zube Oklahomi,bili na pragu pobede međutim, na kraju razočaranje u trenutku kada je svaki trijumf dragocen. Srbin je uz 18 poena, imao 9 skokova, dao četiri trojke, promašio samo dva šuta, ali je njegov tim prokockao +19 iz treće četvrtine i izgubio praktično dobijeno.

Tander je tim sa karakterom, 15 puta ove sezone dobili su utakmicu u kojoj su gubili pred poslednju četvrtinu, u tome su daleko najbolji tim lige. Oklahomu je vodio Galinari sa 24 poena, Džildžes-Aleksander je ubacio ubacio 20, ovo je 14. trijumf Oklahome u 17 utakmica, igraju odličnu sezonu, praktično su u doigravanju, trenutno su peti, a imaju 11 pobeda više od prvog tima ispod crte, Portlanda. Kingsi su realno još dalje od doigravanja, ne samo da treba stići Memfis koji ima četiri pobede više, već preskočiti i Portland, Pelikanse i San Antonio.

Recimo i da je Bogdanović dao 11 poena, ali uz slab procenat šuta.

Kako su se uloge obrnule ove sezone, igra mačke i miša, Lejkersi su razbili u drugom poluvremenu Voriorse u San Francisku, dobili su drugi deo utakmice sa 28 razlike, na kraju je bilo +30 za vodeći tim Zapada. Nije bilo Lebrona, Dejvis je ubacio 23 poena, Kuzma i Hauard pomogli sa klupe, ovo je rekordna 18. pobeda na strani lidera protiv timova sa Zapada, to nikome nije uspelo. Alen Smailagić nije dobio šansu u redovima Voriorsa.

Indijana je našla formu, dobili su Portland, Sabonis 20 poena, 11 skokova, Pejsersi su se kompletirali sada treba uigrati startnu petorku pred doigravanje, spreman je Oladipo, koji lagano traži formu. Gosti iz Oregona su peti put u nizu izgubili od Indijane, MekKolum je ubacio 28 poena, ali bez Lilarda ne ide, Portland je iza Memfisa u trci za osmo mesto Zapada, zaključiće mini turneju na Istoku za vikend u Atlanti.

Filadelfija se vratila kući, odmah druga priča, doduše rival je bio slabi Njujork, Haris je ubacuio 34 poena u odsustvu Embida i Simonsa, Šejk Milton je dodao 19, Horford 15, Siksersi imaju najbolji skor kod kuće u ligi, 28-2. Niksi će i da pobede sve do kraja, što je nemoguće i šestu godinu u nizu završiti ispod 50% uspešnosti, ovo je bio i njihov šesti poraz u nizu...

Rezultati:

Golden Stejt - LA Lejkers 86:116
Filadelfija - Njujork 115:106
Indijana - Portland 106:100
Oklahoma - Sakramento 112:108

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke