Sjajna priča - Hrvatska reprezentativka želi u Partizan zbog ''Grobara''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.10.2017.
17:32
Izvor: Sportske.net

I dalje se priča o fenomenalnoj atmosferi koju su pre nekoliko dana priredili navijači Partizana.

Epa/Szilard Koszticsak
Epa/Szilard Koszticsak

Povezane vesti

Sve se dogodilo na utakmici ženskih košarkaških ekipa Partizana i zagrebačkog Medveščaka na startu ženske ABA lige.

Crno-bele su slavile sa 65:61, uz podršku oko tri hiljade navijača u Hali sportova ''Ranko Žeravica'', a atmosferu je dodatno podgrejala i ''Grupa JNA''.

Pisali smo već da su i gošće bile oduševljene atmosferom, što je istaknuto i u izveštaju sa utakmice na zvaničnom sajtu Medveščaka.

Ali, tu se priča ne završava.

Naime, juče je ŽKK Partizan na svom Tviter nalogu objavio deo prepiske u kojoj je neimenovana hrvatska reprezentativka izrazila želju da dođe u Partizan, kada je videla u kakvoj je atmosferi odigrana pomenuta utakmica.

U prilogu pogledajte šta je ona napisala, ali i kakav je odgovor dobila.

Nažalost, zbog teške finansijske situacije, košarkašice Partizana u nastavku sezone neće moći da igraju u Hali sportova ''Ranko Žeravica'', već u zemunskoj ''Vizuri'', što je takođe saopšteno iz Partizana.


-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 13.10.2017
01:54

Stvarno sjajna prica. Mnogo emotivno i dirljivo.

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Friday, 13.10.2017
01:25

Kako je lepo kad procitas reprezentativka Hrvatske zeli u partizan.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Friday, 13.10.2017
18:47

Rukometasica Danijela Mistric, koja je igrala za zvezdu, kaze da su joj godine u Beogradu bile sjajne. Doduse, zvezda joj ostala duzna neki novac... nnSplitska -Slobodna Dalmacija- uradila je intervju sa rukometasicom Danijelom Mistric, nekadasnjom igracicom crvene zvezde, koja je posle putesestvija po Evropi, ovog leta dosla u klub Split 2010.nnDanijela je siroj javnosti postala poznata 2010. godine kada je iz Ljubuskog presla u beogradsku crvenu zvezdu i uzburkala duhove. Sada istice da nije pogresila i da su joj cetiri godine provedene u tom klubu bile najbolje. nn-Znam da je bio rat, ali sta sam ja imala sa tim kao dete? Nisam odgojena u mrznji i niko od mojih nije imao nista protiv odlaska. U Beogradu su me super primili, njima je bilo super da slusaju kako pricam sa dalmatinskim akcentom! Nikakvih problema nije bilo, jedino su mi ostali duzni neke novce-, kaze Danijela za -Slobodnu Dalmaciju-. nnJedinu pravu neprijatnost u dresu zvezde, Danijela je dozivela, u, zamislite- Zagrebu kada je zvezda igrala protiv Lokomotive u Celendz kupu. nn- Krenem da sutiram sedmerac, a sa tribina me psuju da sam Srpkinja. Nisu znali da sam, ustvari, hrvatica!-.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Saturday, 14.10.2017
10:54

Kako da zaboravim nesto sto ni ne znam? Odakle ti to? Zbog cega sebe zove hrvaticom, bas me briga sta joj je mama, zna se kako mi racunamo. Sta cemo sa ovim? Paznju svetske javnosti skrenula je pre dve godine kad je u Londonu ponela nezvanicnu titulu Mis Olimpijskih igara. Ceo svet je komentarisao pojavu seksepilne Antonije Misure i vise se bavio njenim izgledom nego ucinkom na parketu, a sad je hrvatska kosarkasica ponovo u centru paznje jer je priznala da, iako je rodjena u Sibeniku, navija za crvenu zvezdu. Sta cemo sa Gvozdenovicem?

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Saturday, 14.10.2017
04:13

Danijela Mistric je iz mesovitog braka to si zaboravio da napises revolte.

avatar
Tuesday, 10.10.2017
17:36

Ne lozite se bre kako ovo nije dozivljeno na zenskoj kosarci kada su na Zvezdinim utakmicama krajem sedamdesetih bile pune hale a u finalu ZKK Crvena Zvezda osvojila KES pred 4000 gledalaca davno vidjeno...

avatar
wsaydxert
Tuesday, 10.10.2017
18:50

Dobro, ne mora da se prave poredjenja, da li je zvezda nekad imala ovakvu atmosferu... Poenta je da se publika vrati na zensku kosarku, a ne da li je pre 40 godina ovo vidjeno. Ja imam 30 godina, a pratim i musku i zensku 20 godina, i nikad, ni na jednoj utakmici zenske kosarke nisam video ovakvu atmosferu. Bitno je da publika gleda zensku kosarku, jer su nase kosarkasice to zasluzile, a na cijem je terenu, to uopste nije bitno.