Singlton pojačao Panatinaikos

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.07.2016.
21:14
Izvor: Sportske.net

Bivši košarkaš Vašington Vizardsa Kris Singlton priključio se Panatinaikosu sa kojim je potpisao ugovor na godinu dana, sa mogućnošću produžetka saradnje na još jednu sezonu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Panatinaikos krenuo je sa renoviranjem tima nakon loše sezone u kojoj su atinski "Zeleni" osvojili samo trofej Superkupa.

Novi član Panatinaikosa u petak je postao Amerikanac Kris Singlton (26, 2.06cm) koji je u prethodnoj sezoni branio boje Lokomotive Kubanj iz Krasnodara.

Panatinaikos je na zvaničnom sajtu potvrdio da je sa Singltonom potpisan ugovor na godinu dana sa mogućnošću produžetka saradnje na još jednu sezonu, odnosno do leta 2018. godine.

Amerikanac koji igra na pozicijama krila i krilnog centra počeo je profesionalnu karijeru u Vašington Vizardsima a potom se od 2014. godine otisnuo u "beli svet" pa je tako nastupao za Điangsu Dragonse, razvojni tim Oklahome i Lokomotivu Kubanj iz Krasnodara.

Tokom prethodne sezone Kris Singlton je odigrao 31 meč za Lokomotivu u Evroligi i prosečno beležio 8.4 poena i 4.5 skokova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke