Simonović: "Obećavamo veliku borbu"

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 24.11.2015.
14:07
Izvor: Sportske.net

Pred Crvenom zvezdom je veliki izazov, utakmica protiv Real Madrida.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Crveno-beli su uspešno preskočili još jedan jadranski stepenik, pošto su na gostovanju u Nikšiću savladali ABA debitanta Sutjesku (70:62) i tako sačuvali drugo mesto na tabeli regionalnog takmičenja. Jedan od najzapaženijih i ovom trijumfu bio je iskusni Marko Simonović (11 poena, 7 skokova).

"Veoma teška utakmica. Znali smo da će rival biti maksimalno motivisan, a mi dosta istrošeni, sa skraćenom rotacijom, ali smo pokazali dobar karakter. U ekipu se vratio Branko Lazić, koji je izuzetno bitan igrač za naš tim, kapiten, pa je sigurno da dobijamo ogroman kvalitet i sigurnost sa njim. Da smo ga imali u Strazburu ishod bi bio drugačiji", ističe Simonović.

Pred crveno-belima je novi evroligaški spektakl. U petak od 20 časova Zvezda će u dvorani "Pionir" dočekati evropskog šampiona, madridski Real.

"Atmosfera je sjajna. Momci su spremni da se do poslednjeg atoma snage žrtvuju za Zvezdin grb. Istina je da Madriđani u poslednje vreme igraju u nešto slabijoj formi, ali ljudi, to je Real. Aktuelni prvaci Evrope. Sigurno je da su favoriti u toj utakmici" - tvrdi Simonović.

Iskusno krilo ističe da je u Pioniru atmosfera uvek paklena i da bi to mogao da bude jedan od ključeva dobrog rezultata.

"Delije su neverovatne, sjajne na svakoj utakmici. Siguran sam da će nam biti dodatna energija u toj utakmici" - zaključio je Simonović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 24.11.2015
18:33

Atmosfera je sjajna. Momci su spremni da se do poslednjeg atoma snage žrtvuju za Zvezdin grb...Šta im je smetalo prošli put protiv Reala?A ono drugi put kad je bilo 86 na poluvremenu jel i tada do poslednjeg atoma bila borba i žrtva za grb?

avatar
Zvezda 91
Tuesday, 24.11.2015
16:11

2 sa hendikepom.