Simonović: "Ne potcenjuje se neko ko izbaci Makabi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.02.2016.
14:03
Izvor: Sportske.net

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom Marko Simonović poručuje da crveno-beli ne smeju da potcene Darušafaku uprkos tome što turski sastav ima skor 0-5 na startu TOP 16 faze Evrolige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom nastavio je sa sjajnim partijama u TOP 16 fazi Evrolige. Crveno-bele sada očekuje gostovanje Darušafaki i krilni igrač Zvezde, Marko Simonović rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Darušafaka je ekipa koja ima sjajne igrače, dobrog trenera i zasluženo igraju TOP 16. Ekipa koja je izbacila Makabi nikako nije za potcenjivanje" rekao je Simonović.

Krilni košarkaš Crvene zvezde Telekom je rekao da će njegov tim svakako ići na pobedu.

"Mislim da treba da se držimo naše igre i našeg sistema. Taj sistem nam je doneo sjajne rezultate do sada i verujem da može da nas dovede i u Istanbulu do još jednog dobrog rezultata" kaže Simonović.

Marko Simonović veruje da će Darušafaka biti izuzetno motivisana da dođe do prve pobede u ovoj fazi takmičenja.

"Smatram da to što nemaju pobedu do sada, nikako ne sme da nas zavarava. To je iskusna ekipa sa sjajnim igračima i sjajnim trenerom i oni lako mogu da dobiju narednih pet utakmica" smatra Simonović.

Popularni Simon ima i recept kako doći do pobede.

"Treba da igramo agresivnu odbranu, na ivici faula i da ih iz te odbrane napadnemo i tako tražimo našu šansu" zaključio je Simonović.

Meč Darušafaka – Crvena zvezda Telekom igra se u četvrtak od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Tuesday, 02.02.2016
16:11

Pa, Zvezda pod Radonjicem jedino tako i moze. Izuzetno los trener. Sve na Cirbesa i ako sut za 3 uz to stane, Zvezda ne moze da pobedi ni Igokeu, ni Olimpiju. Radonjic nema igru uopste, samo agresivnu odbranu i fizicki izuzetnu ekipu.

avatar
Jovan CFC
Tuesday, 02.02.2016
16:24

Sto ti onda majstore ne treniras Zvezdu kad si vec toliko pametan. Ako vec znas sve, pitacu ja Covica (dobar sam s njim) da tebe zaposli, da zamenis Radonjica. Jel hoces? Evo nije problem. Ako hoces javi mi se na mail. MAJSTORI

avatar
3x3
Tuesday, 02.02.2016
19:16

Bilo ko da dodje da trenira Zvezdu sa licencom trenera, imace bolje rezultate od Radonjica. Biti treci u ABA ligi je izuzetna sramota sa ovakvim timom i katastrofalan rezultat.

avatar
Stefan Lazović
Tuesday, 02.02.2016
16:47

zvezda nece da se zamara Igokeom i Olimpijom ;) Odbrana je uvek osvajala titule u basketu