Simonović i Karašev nisu mogli sami protiv Himkija

Autor: Boban Filipović
četvrtak 15.02.2018.
20:22
Izvor: Sportske.net

Šved, Marković i družina su odneli pobedu iz Sankt Peterburga.

basket.fc-zenit.ru/Viktoria Lamzina
basket.fc-zenit.ru/Viktoria Lamzina

Povezane vesti

Himki je već u prvoj četvrtini stekao dvocifenu prednost, održao je do poluvremena, izdržao nalet Zenita u trećem kvartalu, a u poslednjih deset minuta zgromio rivala ubacivši mu 32 poena.

Na kraju je na semaforu pisalo 80:98, gosti iz prestonice su tako prekinuli mini seriju od dva vezana poraza u VTB ligi i naneli Zenitu četvrti prvenstveni poraz ove sezone, drugi u nizu.

Himki je nagirao domaćina u svim segmentima igre, imao više raposloženih igrača, čak šestorica su imala dvocifren učinak. Kao i obično, prednjačio je Aleksej Šved sa 20 poena, vetaran Sergej Monja je odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni i meč završio sa 17 poena, osam skokova i sedam asistencija, Čarls Dženkins je ubacio 14 poena i imao pet asisetncija, Tajler Hanikat je postigao 12 poena, imao devet skokova i pet asistencija, Stefan Marković 11 poena, po četiri asistencije i skoka, Entoni Gil 11 poena i sedam skokova.

U redovima Zenta samo trojica na potrebnom nivou, Sergej Karašev sa 31 i Marko Simonović sa 21 poenom, i Rejnolds koji je podelio čak 16 asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke