Simon se uzda u "magiju Pionira"

Autor: Beta Beta
sreda 06.01.2016.
10:02
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović rekao je danas da njegova ekipa želi da uživa u igranju protiv najvećih evropskih ekipa, kakva je i naredni protivnik Fenerbahče.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Crvena zvezda Telekom će u drugom kolu grupe "E" TOP 16 faze Evrolige u petak dočekati turski klub, od kog je već dva puta izgubila u prvoj fazi tog takmičenja.

"Fener je izuzetno kvalitetna ekipa. U odličnoj su formi i imaju sastav za najviše domete u Evroligi. Mi smo plasmanom u TOP 16 ostvarili zacrtani cilj, ali nećemo se tu zaustaviti. Sada želimo da uživamo i da igramo dobre utakmice sa najboljim ekipama", rekao je Simonović uoči utakmice u Beogradu.

Marko Simonović je kao najveći kvalitet Fenerbahčea istakao trenera Željka Obradovića.

"Fener pre svega ima Željka na klupi, a svi znamo šta to znači. Sjajno su popunjeni na svim pozicijama i u njihovom sistemu uvek neko drugi iskoči i reši utakmicu. Jednostavno su izvanredan tim", naveo je on.

Prema njegovim rečima, Zvezdi će značajno pomoći to što će se utakmica igrati u hali "Pionir".

"Igranje u 'Pioniru' je stvarno naša velika prednost. Uz naše navijače tamo smo i napravili ovaj rezultat. Verujem da možemo da nastavimo sa iznenađenjima", kazao je Simonović.

Crveno-beli su porazom od Efesa prošle nedelje počeli TOP 16 fazu, a Simonović je rekao da njegov tim šansu treba da traži u utakmicama kod kuće.

"U TOP 16 fazi ekipe igraju dosta jače i agresivnije. Mislim da mi treba da tražimo šansu u utakmicama koje igramo kod kuće, jer niko nema takav domaći teren i navijače kao što mi imamo", rekao je je Simonović.

Utakmica u "Pioniru" igraće se u petak od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke