Silovit start Zvezde, Budućnost se vratila u život (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.12.2018.
19:47
Izvor: Sportske.net

Sjajno prvo poluvreme košarkaša Crvene zvezde mt:s. Navijači oduševljeni voljnim momentom i trojicom pojedinaca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion ABA lige nije dobro reagovao na smenu Aleksandra Džikića, mada je možda korektnije reći da je Zvezda odigrala odlično prvo poluvreme derbija u hali "Aleksandar Nikolić".

Domaći su derbi susret 13. kola ABA lige otvorili trojkama Boriše Simanića i Bilija Berona, ali je Budućnost nešto kasnije preko Nemanje Gordića stigla do prvog i jedinog vođstva u prvom poluvremenu (8:9).

Od tog momenta kreće serija Crvene zvezde (15:2) i kanonada Bilija Berona, pa do odlaska na prvu pauzu između četvrtina tim Milana Tomića pravi dvocifrenu prednost (25:11).

Gosti su u drugoj četvrtini došli do daha, ali je Zvezda uglavnom držala protivnika na dvocifrenom zaostatku sve do završnice kvartala kada Budućnost smanjuje na -6 (39:33).

U poslednjih 90 sekundi prvog dela Budućnost je ubacila dve trojke, pa je Crvena zvezda na odmor otišla sa "samo" 6 poena prednosti 46:40!

Najzapaženiji pojedinci u redovima Crvene zvezde tokom prvog poluvremena bili su Stratos Perperoglu (10 pts, 1 sk, 1 as), Bili Beron (12 pts, 1 as) i Boriša Simanić (5 pts, 2 sk), a ispod svog nivoa odigrao je Džo Reglend koji nije uspeo da postigne poene iz igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 30.12.2018
21:27

Eh, ali kad mi neko nekog tamo Davidovca uporedi sa Bodirogom, tacno coveku da se smuci momentalno.;