Siksersi "zarđali", Boston neumoran!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 01.05.2018.
08:36
Izvor: Sportske.net

Dva dana nakon dobijene majstorice protiv Milvokija, Boston u velikom stilu, pobedom 117:101 otvorio polufinale protiv odmornih Siksersa.

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Teri Rozir je eksplodirao. Dva dana nakon što je rešio majstoricu protiv Milvokija, ponovo je srušio lični rekord u plej ofu, ubacio je 29 poena, u pobedi Bostona nad Filadelfijom.

Seltikovi mladi lavovi su otvorili polufinalnu seriju na najbolji mogući način, ruki Tejtum je imao veče karijere, 28 poena, Filadelfija nije našla način da odgovori.

Iako se očekivalo da Siksersi napadnu svom snagom i probaju da naprave brejk na startu jer su mnogo odmorniji, kao da su zarđali. Šutirali su loše, trojke 5 od 26, ovo je tek drugi poraz za Filadelfiju od 13. marta.

Embid je ubacio 31 poen, imao 13 skokova, Simons18, uz 7 poena i 6 asistencija.

Zanimljivo da je sjajni Tejtum bio treći pik na draftu, Boston ga je uzeo kao prvog, dok je Markel Fulc otišao u Filadelfiju. Fulc sinoć nije igrao, Tejtum je možda bio i prevaga u pobedi Bostona.

Oslabljeni Boston, bez Kajrija i Hejvarda koji se povredio na početku sezone će ipak biti jači u drugoj utakmici u četvrtak za oporavljenog Džajlena Brauna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 01.05.2018
08:50

Klinci Bostona da su gofinu dana stariji,Fila bi metlu dobila. Ne moze jedna od najjadnijih fransiza ikada da lako dobije najuspesniju fransizu ikada,pa sve da imaju LBJ u ekipi! Gazi Boston poluigrace!