Si i Von debitovali za Partizan, šta Novica kaže o njima?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.01.2018.
23:37
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizan je protiv Cibone bio jači za dvojicu novih igrača, kakvi su prvi utisci?

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/DS

Povezane vesti

Partizan je u subotu upisao i treću uzastopnu pobedu u ABA ligi, savladao je Cibonu sa 80:69, a navijači crno-belih su prvi put imali priliku da na delu vide najnovija pojačanja, Kvamija Vona i Bondžu Sija.

Amerikanac je na terenu proveo 14 minuta, upisao 6 poena (2/2 za dva, 0/4 za tri, 2/3 slobodna bacanja), uz dva skoka, dve asistencije, dve izgubljene lopte i indeks 3.

Kada je u pitanju Bondža Si, njega je trener Čanak držao na parketu nepunih devet minuta, a Francuz je za to vreme upisao dva poena, po jedan skok i asistenciju, za indeks 2.

Posle meča, Nenad Čanak je priznao da je možda i poranio sa minutažom koju je dodelio novim igračima, s obzirom da im treba još vremena za prilagođavanje.

Dan kasnije, u izjavi ''Novostima'' je o novajlijama kratko govorio i kapiten Novica Veličković, ubedljivo najbolji akter u ekipi crno-belih protiv Zagrepčana.

''Trebaće njima vremena sigurno. Si je od četvrtka trenirao sa nama, a Van trenira četiri-pet dana. Na nama je da ih što pre, kao saigrači, ubacimo u ekipu'', istakao je Veličković.

Crno-beli sada imaju devet dana do naredne utakmice da u potpunosti prilagode novajlije zahtevima ekipe. A naredna utakmica je - derbi protiv aktuelnog šampiona i najvećeg rivala crno-belih, Crvene zvezde mts.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke