Sevale pesnice - Opšta tuča i prekid u "Čairu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.12.2015.
10:23
Izvor: Sportske.net

Prvu utakmicu i ujedno derbi susret 14. kola Košarkaške lige Srbije obeležio je incident u "Čairu". Utakmica je prekinuta na pet minuta usled tuče košarkaša Konstantina i čačanskog Borca.

kls.rs
kls.rs

Povezane vesti

Nemile scene zabeležene su u utorak uveče na meču kojim je otvoreno 14. kolo Košarkaške lige Srbije.

Derbi susret u "Čairu" između Konstantina i Borca imao je normalan tok sve do jedne situacije pod košem domaće ekipe posle koje je igrač gostujućeg tima izazvao isprovocirao protivničkog i izazvao incident.

Stefan Savić je pod košem Konstnatina izblokirao košarkaša Borca Aleksu Avramovića a ovaj je u padu iz čista mira pokušao da ga udari nogom, a potom ga je uhvatio u "makazice" i nije želeo da ga pusti.

Usledilo je koškanje, pritrčali su igrači Konstantina koji su "umirili" Aleksu Avramovića rvačkim zahvatom, a kada je Vladimir Veličković pritrčao da pomogne saigraču dobio je dva snažna udarca u glavu.

Prekid je trajao punih pet minuta a situaciju je morala da smiruje i policija. Arbitri su posle svega imali pune ruke posla pošto su na obe strane isključena po četiri igrača ali i pomoćni treneri.

Rezultat utakmice ostao je u drugom planu ali valja istaći da je Borac slavio sa 95:84 i da se na taj način približio drugoplasiranom Konstantinu na samo jednu pobedu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip Krsmanovic
Wednesday, 23.12.2015
17:04

Ja sam u najmanju ruku ocekivao kosovski boj kad sam procitao naslov.

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 23.12.2015
12:56

A ovaj Vitkovic, klasican ljakse.

avatar
3x3
Wednesday, 23.12.2015
11:58

Razmazeni tatin sincic ne moze da podnese da ga neko blokira.