Seltiksi našli centra, ali ne daju pika

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 06.11.2017.
13:51
Izvor: Sportske.net

Boston čitavo leto pokušava da dovede još jednu "peticu", ali do sada bezuspešno.

Beta/AP Photo/Charles Krupa
Beta/AP Photo/Charles Krupa

Povezane vesti

Ekipa Breda Stivensa otvorila je sezonu sa dva poraza, ali su ondakrenuli da igraju sjajnu košarku i navikavaju se na život bezGordona Hejvorda.

Bivši krilni košarkaš Jute je doživeo tešku povredu nakon samo par minuta na otvaranju sezone protiv Kavsa, "Keltima" je trebalo malo vremena da se saberu, a to su očigledno uspeli, kako su vezali sedam pobeda.

Ipak, jasno je da će im za najviše ciljeve biti potrebno još jedno pojačanje pod koševima, kako je veliki rizik oslanjati se na dva centra za čitavu sezonu.

Bejns i Horford će obavljati važnu ulogu, ali u slučaju povrede jednog od njih dvojice Seltiksi bi se našli u problemu.

Letos su hteli da dovedu mega pojačanje na centarskim pozicijama, planirali su trejd za Marka Gasola, čak i za Entonije Dejvisa, ali to se na kraju nije dogodilo.

Sada su zainteresovani za otpisanog centra Filadelfija 76ersa Džalila Okafora, koji je pao u drugi plan u Filadelfiji nakon povratka Džoela Embida.

Spurs 76ers Basketball

Okafor je svojevremeno bio treći pik na draftu 2015. godine, nije ispunio očekivanja, obelodanjeno je da Siksersi neće produžavati ugovor sa njim, te će narednog leta postati slobodan igrač.

On ipak odmah želi da napusti Filadelfiju, kako bi pronašao ekipu u kojoj će igrati, a Seltiksi su se ponudili kao rešenje.

Ipak, nisu spremni da za njega daju pika prve runde ni sa jednog od narednih draftova, pa će morati da pronađu neko drugo rešenje ukoliko žele da presele Okafora u svoje redove.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sixers forever
Monday, 06.11.2017
16:26

samo neka ide... Nisam mogao da ga gledam od pocetka!!!!

avatar
Zlato
Monday, 06.11.2017
15:23

Cega nije ispunio ocekivanja u svojoj ruki sezoni postizao je preko 16 poena prosjecno.