Seltiksi će naredne sezone imati paklen tim

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.05.2017.
17:00
Izvor: Sportske.net

Franšiza iz Bostona može biti prezadovoljna učinjenim u ovoj sezoni, a naredne bi mogli da odu i korak dalje.

Beta/AP Photo/Charles Krupa
Beta/AP Photo/Charles Krupa

Povezane vesti

Ekipa Breda Stivensa je iznenadila čitav košarkaški svet ove sezone. Popeli su se na vrh Istoka u regularnom delu sezone, domogli se i finala konferencije, ali će se tu najverovatnije i zaustaviti.

Kavalirsi su napravili brejk već u prvom susretu finalne serije, više o tom susretu OVDE.

Ipak, dobre vesti za Seltikse stigle su sa Draft lutrije, Bruklin Netsi su dobili prava da prvi biraju na predstojećem NBA draftu, ali su ta prava odavno poslali u Boston u zamenu za Garneta, Reja Alena i Pola Pirsa.

Tako će Stivensova četa birati prva na predstojećem draftu, sva je prilika da će u "TD Garden" stići Markel Fulc.

On je u sezoni za nama branio boje Vošingotona u NCAA ligi, u proseku je davao 23,2 poena uz 5,9 skokova i 5,7 asistencija po meču, predviđa mu se blistava NBA karijera.

I pored 18-godišnjeg kombo beka u Boston bi ovog leta moglo da stigne još jedno ogromno pojačanje, kako imaju dovoljno prostora da plate jednog od najatraktivnijih slobodnih agenata.

Novinar američkog lista "Vertikal" Kris Meniks, pretpostavlja da će Seltiksi pokušati da angažuju krilnog košarkaša Jute Gordona Hejvorda.

"Naredni korak za ovaj tim mora biti Gordon Hejvord. To je momak koji odmah može da pomogne ekipi i verujem da će on biti prva meta Bostona ovog leta", rekao je Meniks.

Hornets Jazz Basketball

Sa prespektivnim bekom kao što je Fulc, sjajnim Tomasom, odličnim Alom Horfordom i skorerom kao što je Gordon Hejvord, nema sumnje da bi Seltiksi mogli ozbiljno da ugroze dominaciju Klivlend Kavalirsa u istočnoj konferenciji, a možda bi bili kadri i za nešto više.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Thursday, 18.05.2017
23:54

Слободни су још и Крис Пол и Блејк Грифин овај последњи би исто легао Келтима.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 18.05.2017
23:48

Hoce Doncic ove godine ici na draft? Jel neko zna?

avatar
Samjuel L Jackson
Friday, 19.05.2017
11:09

Ne, Doncic je na draftu dogodine :)

avatar
Red blood
Thursday, 18.05.2017
20:46

Tu ce se zaustaviti i Klivlend je napravio brejk.nKoliko god realan novinar bio,ne mozes nakon 1:0 u seriji napisati da je Boston najverovatnije izgubio finale konferencije.nJesu Kavsi veliki favoriti,ali ne mozes na startu serije otpisati jedan od timova.nI druga stvar..nisu Kavsi napravili brejk..vec su dobili mec kuci.nDva velika propusta u jednom tekstu.

avatar
Brat Suarez#7
Thursday, 18.05.2017
21:09

Napravili su brejk :) Ne bih davao neke preterane šanse Bostonu, 90% ih čiste Kavsi.

avatar
Red blood
Friday, 19.05.2017
12:17

Moja greska i to velika.nBio je brejk.nU glavi mi je da je Klivlend toliko dominantan na Istoku da sam smetnuo s uma da su im Seltiksi uzeli prvo mesto.nSlazem se da je Klivlend veliki favorit,ali kao novinar ih ne mozes otpisati nakon jednog meca.

avatar
REY_DE_EUROPA
Friday, 19.05.2017
12:07

sve si u pravu, sem sto jesu napravili brejk, Boston kao prvi na istocnoj konferenciji ima prednost domaceg terena

avatar
brekbaCh1
Thursday, 18.05.2017
18:52

Moj omiljeni tim oduvek, posle nekoliko godina posta, vraca se na stare staze. Prosla sezona je bila prekretnica, sad ih svi gledaju kao ozbiljan tim, sto su ove sezone i potvrdili. Dogodine u borbu za prsten !

avatar
el presidente
Thursday, 18.05.2017
18:08

Treba gledati siru sliku, celticsi samo jos iduce sezone pod sadasnjim ugovorom imaju thomasa i bradleya, nakon toga ce obojica traziti max ugovor. Dakle jos samo iduce sezone ce imati sansu da imaju dva max ugovora uz thomasa i bradleya , tako da je win/win situacija da sa bullsima ili pacersima izvrse trade fultz za butlera ili georga, sto bi ih iduce godine ucinilo ozbiljnijim takmacem clevelandu.

avatar
Roj Kin 16
Thursday, 18.05.2017
17:56

Fulc će odmah da ima uticaja na igru jer je top igrač, Hejvord je klasa, dosta potcijenjen igrač, može da napravi razliku. Dolazi im i Žižić, kad bi našli par kvalitetnih veterana mogli bi titulu da napadaju..

avatar
Thursday, 18.05.2017
17:14

Ako bude tako bice to fina ekipica. Mada, ne treba ocekivati nista spec od prve sezone za prvog pika.