Selektor objasnio zašto nema Tea i Bobija: "Očekivana odluka"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 29.08.2018.
16:34
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Aleksandar Đorđević neće moći da računa na Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića na predstojećim mečevima kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje se održava u Kini.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Naredne godine na programu je Svetsko prvenstvo u košarci, a Srbija je trenutno stigla do drugog kruga kvalifikacija.

Očekivali smo da vidimo i pet NBA zvezda u reprezentaciji Srbije, ali od pomenute petorice, gledaćemo svega dvojicu - Bjelicu i Bogdanovića.

Poslednji koji su otkazali selektoru (ne svojom voljom) su košarkaši Los Anđeles Klipersa, Boban Marjanović i Miloš Teodosić.

"Atletski i medicinski deo štaba Los Anđeles Klipersa odlučio je da dva naša reprezentativca jos više rade na jačanju svojih tela i pripremi za novu sezonu. Tako nećemo moći da računamo na njihove usluge, već će morati da rade po programu Klipersa, što sam i očekivao", rekao je Aleksandar Đorđević u izjavi za "Blic".

Selektor je dodao i da će Dragan Milosavljević kasniti jer ima obaveze u Unikahi.

"Unikaha ima turnir u Malagi na kojem igra i Real Madrid, pa će se Dragan Milosavljević priključiti 9. septembra. Zbog klupskih obaveza, Avramović iz Italije dolazi 3, Milutinov iz Olimpijakosa 4, Vasa Micić 5, a Jelovac 6. septembra. Novo ime biće Uroš Luković", rekao je selektor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Wednesday, 29.08.2018
21:50

Na svetskom ce svi igrati, jer ce i Ameri ici, i jos mnogi NBA igraci iz ostalih reprezentacija. Nema potrebe za tenziju uopste.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 29.08.2018
20:41

Jović-Micić-Nedović-Bogdanović-Milosavljević-Todorović- Lučić-Bjelica-Jelovac-Milutinov-Raduljica-Luković(Gagić). To i nije tako loš tim, mislim i previše jak za Grčku.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 29.08.2018
18:51

Luki! Odlično!

avatar
Žarko Petrović
Wednesday, 29.08.2018
18:39

Da nemamo dobre rezultate, sada bi svi ovi strucnjaci za kompjuterima govorili da menadzeri guraju Urosa Lukovica i Iliju Djokovica, ali posto redjamo uspehe, nema veze. Trebali bi vise da verujemo i ljudima u fudbalu, samo Krstajic da ode i da dodje normalan selektor, nema sumnje da se svi slazemo u tome

avatar
Partibrejker
Wednesday, 29.08.2018
17:28

Beli medvedi Teo i Bobi.Svaki put šatro igraju sto posto a onda par dana pred okupljanje odustaje "ne svojom voljom".Rekao sam polako sa pljuvanjem Jokica.Zar nije pošteno odma odbiti poziv(to šta za selektora nije opravdano a šta jeste nije bitno),nego svaki put zavlačiti i selektora i celu naciju pa odustajati u poslednjem momentu.Isti su razlozi za odbijanje poziva i Jokica i ove dvojce.Nikome ugovorom nisu zagarantovane pare.Postoje i obaveze igrača,između ostalog i da poštuju odluke kluba u vezi nastupanja za repku.Podsecanja radi,Teodosica su toliko bolela leđa da nije mogao da igra na EP,ali ga naprasno ta nesnosna bol prolazi samo par dana po završetku EP,pa može da igra predsezonske utakmice za Kliperse.

avatar
Čeki
Thursday, 30.08.2018
02:10

To nije tacno za Tea, covek koji se oduvek odazivao pozivu, Bobi mi je osrednje sto se toga tice i ne cenim ga oprevise, a Jokic ovaj put nije imao prepreke, ali je odlucio da odustane iz nepoznatih razloga, iako je obezbedio sebi ogormne pare. Teo je uvek hteo da igra, a posle EP je imalo jos doooosta do pocetka NBA lige, gde si video i sam da se opet povredjivao.

avatar
Partibrejker
Thursday, 30.08.2018
17:15

Tako je,čovek koji se uvek odazivao.Prošlo vreme.I njemu je,kao i Jokicu,klub zabranio da igra.Oni su,nažalost,investicije.A kao i svaki investitor,i NBA klubovi štite svoju investiciju.Bogdana i Belog je Divac pustio,rizikujuci svoj položaj u slucaju nekakve povrede.U Evropi je u mnogome drugačija situacija,ali da ne širim temu.Ako pljuneš na Jokica pljunuo si i na Teodosica,što se mene tice.Razlika je što su mediji naklonjeni Teu,što je vec dovoljno i pružio reprezentaciji,i što se folira(čeka poslednji momenat,folira povrede).EP se igralo do polovine Septembra,a NBA je startovala polovinom Oktobra.U tih mesec dana svaki dan si imao poteze Tea u predsezoni.Bukvalno dva dana po završetku EP je igrao.

avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 29.08.2018
17:05

Ma ajde, poznato je da nas se amerikanci plase i da u punom sastavu jedini mozemo da igramo sa njima. Zato brze bolje zabraniti nasima kojima se moze zabraniti da igraju za repku. Pa u vetar neka idu milioni ako bih ja pristao da me neko 1. ucenjuje 2. zabrani da igram za reprezentaciju kada me pozovu 3. ne dozvoli da ucinim sunarodnike ponosnim kada mi pruzaju poverenje.

avatar
Woody Woodpecker
Wednesday, 29.08.2018
19:38

Nije bolest sve sto boli...

avatar
Апис
Wednesday, 29.08.2018
16:57

Да видим сад оне исте који су пљували Јокића!

avatar
Čika Marko
Wednesday, 29.08.2018
17:34

Zar Jokić nije sam odlučio da ne igra? Ne bi me začudilo da tako bude i za sp ako se kvalifikujemo.
A i porediti njega i Teodosića je suvišno.

avatar
Zeljko Trisic
Wednesday, 29.08.2018
23:32

Sigurno nije sam odlucio vec je isti slucaj kao i sa Teom i Bobijem, samo je on izleteo pred rudu i odmah objavio da nece moci da igra a ne da zavlaci do samog kraja

avatar
Апис
Wednesday, 29.08.2018
20:39

Није него. За разлику од ове двојице који се крију иза Салета, Јокић је сам иступио и саопштио одлуку. Иначе, разлог отказивања је исти.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Wednesday, 29.08.2018
16:41

Da li neko zna zbog cega opet nema Muslija? Jesu li to samo takticki razlozi ili sta?