Selektor Gruzije: "Srbija je veoma dobar tim"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.11.2017.
23:58
Izvor: Beta

Selektor košarkaške reprezentacije Gruzije Ilijas Zuros ocenio je da je Srbija večeras zasluženo pobedila i da će njegovoj ekipi biti potrebno mnogo sreće u nastavku kvalifikacija ako želi da se plasira na Svetsko prvenstvo.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Čestitam Srbiji na pobedi. Ima veoma dobar tim i trenera. Zaslužili su pobedu, bili su bolji. Imamo još jednu utakmicu u gostima, i to sledeću. Moramo da budemo koncentrisani i na visokom nivou ako želimo da izborimo plasman na Svetsko prvenstvo", rekao je Zuros novinarima u Beogradu.

Gruzija je u dvorani "Aleksandar Nikolić" izgubila od Srbije sa 105:87 u utakmici drugog kola Grupe G kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kini, što je ekipi Ilijasa Zurosa drugi poraz.

"Čestitam i mojim igračima, želim da im se zahvalim na svemu i napornom radu na terenu. Protiv veoma iskusnih igrača uradili su dosta toga. Čestitam publici, ovde je uvek jako lepa atmosfera. Želim im uspeha u nastavku kvalifikacija", dodao je on.

Upitan zašto je i pored velikog zaostatka njegove ekipe tražio tajm-aut šest sekundi pre kraja meča, Zuros je rekao da tim mora da se uvežbava i u takvim situacijama, jer nema letnje pripreme.

"Poštujem izuzetno Srbiju i njenog trenera, želeli smo da probamo nešto pre sekundi pre kraja. Nemamo letnje pripreme i sve što sada uradimo je potrebno za budućnost", rekao je Zuros.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke