Šehović na udaru navijača zbog podrške NATO

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
12:51
Izvor: Sportske.net

Prvotimaca podgoričke Budućnosti Suada Šehovića u Baru je dočekao transparent kojim su navijači Mornara poručili šta misle o tome što je javno podržao ulazak Crne Gore u NATO.

aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer
aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer

Povezane vesti

Crnogorski košarkaš Suad Šehović jedan je od sportista koji su pre određenog vremena javno podržali ulazak Crne Gore u NATO što mu je dobar deo stanovnika zamerio.

Tako je tokom sinoćne utakmice finala crnogorskog šampionata između Mornara i Budućnosti na tribinama bio istaknut transparent na kome je bila ispisana poruka Suadu Šehoviću.

"Da pošaljete Suada u Siriju sa NATO paktom, pošaljite SMS na 666" pisalo je na jednom od transparenata.

Odmah pored pomenutog transparenta primećen je još jedan, a na njemu je Šehović indirektno optužen da je primio 10.000 dolara kako bi podržao ulazak Crne Gore u NATO.

Recimo i to da je Budućnost sinoć odbranila titulu prvaka Crne Gore i tako nastavila dominaciju u zemlji naših južnih komšija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don.Mile
Wednesday, 11.05.2016
15:13
avatar
Wednesday, 11.05.2016
18:19

Žalosno je što mi u Srbiji i oni u bratskoj pravoslavnoj Crnoj Gori nazivamo neke igrače reprezentativcima, a oni mrze naš narod, neće da pevaju himnu i radije bi igrali za tursku, samo kad bi ih ovi pozvali.

avatar
Балша Николић
Wednesday, 11.05.2016
18:33

Da Don.Mile ode u Siriju sa Suadom posaljite SMS na #777#