Šehović: ''Kad smo već na SP, zašto da ne upišemo i neku pobedu''

Autor: Beta Beta
sreda 07.08.2019.
15:36
Izvor: Beta

Košarkaški reprezentativac Crne Gore Suad Šehović rekao je danas da njegova ekipa ne daje velika obećanja pred Svetsko prvenstvo, ali je i upitao zašto ne bi saigrači i on upisali i neku pobedu kad su već u Kini.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crne Gore se u Kolašinu pripremaju za Mundobasket, a selektor Zvezdan Mitrović će na večerašnjem treningu imati kompletnu ekipu pošto će priprema priključiti Nikola Vučević.

"Nikada nismo obećavali previše, ne obećavamo ni sada. I u pripremnom periodu ćemo ići utakmicu po utakmicu, a na prvenstvu šta god da napravimo je veliko, jer ni najveći optimisti nisu očekivali ovakav rezultat. Ali, kad smo već tamo, zašto da ne upišemo i neku pobedu", rekao je Šehović, prenose Vijesti.

Rivali Crne Gore u grupi na Svetskom prvenstvu su Grčka, Novi Zeland i Brazil.

"Još nismo počeli da gledamo protivnike, više se baziramo na fizičkoj pripremi. Dolaskom Vučevića kompletirali smo ekipu i sada ćemo moći polako da skautiramo protivnike i da se pripremamo za njih... Na prijateljskim mečevima nećemo otkrivati sve karte, već ćemo nešto čuvati za ono što je najbitnije", rekao je Šehović.

Krilni centar Crne Gore Marko Todorović rekao je da pripreme za sada protiču dobro.

"Za razliku od ostalih selekcija, mi još nismo imali kontrolne mečeve. Dakle, treba sačekati sa nekim ocenama, ali mi, sigurno, imamo jaku ekipu, koja će da se bori, a videćemo za koliko će to biti dovoljno", rekao je Todorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke