Sećate se Amerikanca sa ESPN-a, koji se divio ''Orlovima''? Evo kako je danas ilustrovao ono što nam je Skola uradio

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.09.2019.
18:50
Izvor: Sportske.net

Njegova poruka pre nekoliko dana imala je snažan odjek u Srbiji. Tada je našim košarkašima uputio prelepe reči, a danas...?

Beta/AP Photo/Ng Han Guan
Beta/AP Photo/Ng Han Guan

Povezane vesti

"Da mi neko ponudi da izaberem gde ću provesti sledeće dve nedelje, na Mauiju ili gledajući treninge košarkaške reprezentacije Srbije, ja bih izabrao da gledam Srbiju i to bez ikakve dileme!

Njihovo razumevanje košarke je na veoma visokom nivou i to se jako retko uči u svetu.

Prava umetnost", napisao je novinar i analitičar američkog ESPN-a Fran Frašila, pre pet dana na Tviteru, posle izvanrednog starta našeg nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu i više nego ubedljivih pobeda.
-
-

Naravno, na istom mestu je nastavio da komentariše dešavanja na ''Mundobasketu'', a tako je i danas posle iznenađujućeg poraza reprezentacije Srbije u čevrtfinalnom duelu sa Argentinom (97:87).

Argentinski veteran Luis Skola je dominirao u duelima sa našim centrima, uz Kampaca je na maestralan nain predvodio Argentinu do velike pobede, a Frašila je Skolinu današnju partiju protiv Srbije ovako ilustrovao:

''Evo šta je Skola upravo uradio Srbiji danas na Svetskom prvenstvu''.
-
-
Naravno, oduševio ga je i Fakundo Kampaco, a oduševljenje je iskazao porukom da ''nema ništa zabavnije na SP od gledanja kako Kampaco igra'', napisao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Tuesday, 10.09.2019
18:58

Dokle god onaj pokretni otkaz bude bio selektor, nasa reprezentacija nista nece osvojiti. Koliko samo godina vodi reprezentaciju, jacu od sebe ili priblizno jaku NIJEDNOM nije pobedio, pobedjivao Hrvatsku i Australiju i na poraze od 40 razlike u finalima, glupim ljudima se pokazao kao dobar trener, on cak nije ni osrednji trener, on je jako los trener!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 10.09.2019
20:33

Opet moras priznati da je veci uspeh ovo, nego kad su nas vodili vasi (Slavnic, Sakota).

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 11.09.2019
19:38

Jesmo, 2005. u sred Srbije (Novog Sada) ispali od Francuske u doigravanju za 1/4 (neka vrsta 1/8).

avatar
Man united
Wednesday, 11.09.2019
18:23

Што ви све морате да гледате кроз призму 'ваши-наши'. Ваљда би требало да су сви наши кад је репрезентација у питању? Ево, ја бих сад радо у репрезентацији видео Пешића без обзира што је Гробар. Наш најбољи тренер дефинитивно. Па, и оног комплексаша Обрадовића бих пре Сала Ђорђевића. Сале је добар мотиватор, али бојим се да никад неће дорасти највећим изазовима.

avatar
DRUG OSTOJA
Wednesday, 11.09.2019
17:31

Ako uporediš sastave, onda nije.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 11.09.2019
13:48

PS: Ti spadas u ove nabrojane, sto su mislili da je dobar trener.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 11.09.2019
13:47

Kakve to veze ima? Ovo nije uspeh, ovo je mozda i najveci neuspeh u istoriji nase kosarke, jer ne pamtim da smo sa boljom ekipom, koja je cak i bila slozna izgubili od jedne smesne reprezentacije. Kampaco izmena u Realu, Deck izmena u Realu i Skola iz penzije te raziju na delice.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 11.09.2019
04:26

Ja ne razumem ljude koji pljuju Đorđevića, pa neka se vrate na EP, gde je igrao sa 3. timom i stigao do finala,...