Šćepanović nakon nove pobede, šta to ne može u Partizanu?

Autor: Ivan Cvetković
petak 11.09.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Strateg "crno-belih" nije u potpunosti zadovoljan, otkrio šta zamera igračima.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je ostvario pet pobeda u isto toliko provera pred početak nove sezone.

Trener "crno-belih" bio je zadovoljan izdanjem svojih pulena protiv Kluža, ali imao je zamerke koje su se odnosile na prvi meč sa ekipom Duška Vujoševića.

"Bila je fizički mnogo zahtevna utakmica, kao što je uvek protiv ekipa koje vodi Duško Vujošević. Bio je to jedan veliki izazov za sve nas. Kluž je ekipa koja je došla maksimalno spremna, sa većim brojem utakmica i treninga od nas. Tvrda, muška utakmica. Baš ono što nam je potrebno u ovom periodu", smatra Šćepanović, prenosi Sportski žurnal.

Potom je otkrio i šta mu je konkretno zasmetalo.

"Zalaganjem nekih 35 minuta, mogu da budem zadovoljan, ali sa poslednjih pet nikako.  Ne smete da dozvolite da vas protivnička ekipa u poslednjih pet minuta nadskoči i da vam uzme sve „ničije“ lopte. Da nema zalaganja, već da jednostavno stanete kada vodite 10, 12 ili 15 poena razlike. To igračima Partizana ne sme da se dešava. Partizan je veliki klub i to nikad više nikad ne sme da se desi! Zalaganje mora da postoji. Utakmica traje 40 minuta. ekad ćemo zbog tih stvari izgubiti u 39. minutu", kazao je Šćepanović.

Baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke