Šćepanović: ''Faliće nam publika...''

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2020.
16:01
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je danas da očekuje težak meč protiv Borca na početku ABA lige i dodao da očekuje da će njegov tim iz utakmice u utakmicu podizati nivo igre.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana dočekaće sutra čačanski Borac na početku nove sezone u ABA ligi.

"Ekipa Borca je i pre tri nedelje pokazala na našoj pripremnoj utakmici da će biti težak protivnik za sve u ABA ligi. Očekujem dobru utakmicu, očekujem da iz meča u meč podižemo nivo svoje igre i beležimo pobede", rekao je Šćepanović, prenosi klub.

"Iako igramo kao domaćini, faliće nam publika da bi to na pravi način osetili prednost domaćeg terena. Opet, to je stara tema i stvar na koju ne možemo da utičemo, već samo da se trudimo da budemo najbolji u datim okolnostima", rekao je Šćepanović.

Centar crno-belih Nikola Janković rekao je da je Borac čvrsta i kvalitetna ekipa.

"Mnogi ih predstavljaju kao napadački tim, ali oni i u odbrani igraju na dosta visokom nivou. Imamo veliku želju da pobedom otvorimo takmičenje u ABA ligi. Ako odigramo odbranu kako znamo, bićemo pravi", rekao je Janković.

Zbog situacije sa korona virusom, crno-beli će svoje utakmice igrati u Hali sportova "Ranko Žeravice", bez prisustva publike.

Utakmica Partizan - Borac igra se sutra od 21.00.
-
Baner 15

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke