Saznanja iz Italije - Oni su Partizanove mete za sledeću sezonu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.04.2020.
18:39
Izvor: Sportske.net

Imaju li crno-beli već priprmljen plan pojačanja za narednu sezonu?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Iako se još uvek ne zna šta će biti sa još uvek aktuelnom sezonom, to nismo saznali ni posle današnjeg sastanka čelnika ABA lige i predstavnika klubova, u javnosti se već pojavljuju spekulacije u vezi Partizanovih potencijalnih pojačanja.

Ovih dana je najaktivniji po tom pitanju italijanski košarkaški novinar Luka D'Alesandro.

On je, najpre, pre dva dana na Tviteru preneo svoja saznanja kako su na meti Partizana Entoni Mors i Džastin Tilman i da su njih dvojica potencijalne opcije crno-belih za naredni sezonu, a tom spisku dodao je još jedno ime - Džejmsa Tompsona!

Kada je u pitanju Tompson, D'Alesandro ovog popodneva prenosi da će zvanični dogovor sa Partizanom morati da sačeka rasplet u ABA ligi i na evropskoj sceni.

Ko su, zapravo, ovi igrači?

Džejms Tompson ima 25 godina, visok je 2.08 metara i igra na centarskim pozicijama. Prethodne četiri godine proveo je u NCAA ligi na ''Istočni Mičigen'' koledžu, da bi se letos preselio u Južnu Koreju, u ekipu Samsunga iz Seula.
--
Džastin Tilman (23) je već dobro poznato ime ovdašnjoj javnosti, jer se i zimus pominjao kao Partizanovo potencijalno pojačanje, trebalo je da dođe kao zamena za Parahovskog, ali se transfer tada nije ostvario.

Najstariji od trojice pomenutih je Entoni Mors, koji ima 26 godina, visok je 2.06m, a ove sezone je nastupao u italijanskoj Seriji A2 za ekipu Andrea Kosta Imola i ostvario prosečni učinak od 18 poena i 7.3 skokova.
-
Bonus
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke