Savan 'naoštren' za Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.11.2015.
15:01
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova minhenskog Bajerna Duško Savanović smatra da njegov tim ne sme da pomišlja na poraz u duelu sa Zvezdom ukoliko želi do plasmana u TOP 16 fazu Evrolige.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Košarkaši Bajerna u četvrtak dočekuju Crvenu zvezdu Telekom u okviru 5. kola grupne faze Evrolige. Mnogi su ovu utakmicu okarakterisali kao duel direktnih konkurenata za plasman u TOP 16 fazu, a slično misli i Duško Savanović, prvotimac Bajerna.

"Ukoliko želimo da se plasiramo u TOP 16 onda nemamo pravo da razmišljamo o porazu. Jednostavno moramo da dobijemo što više utakmica i Zvezda je samo jedna od prepreka koje nam se nalaze na putu" kazao je Savanović.

Srpski internacionalac jedan je od najvažnijih pojedinaca u ekipi Svetislava Pešića koja je u dosadašnjem toku Evrolige ostvarila dve pobede i dva poraza.

"Zvezda dolazi u Minhen da pokaže da i dalje spada među najbolje timove u Evropi, a na nama je da im pokažemo ko je gazda u 'Audi Domu' i da svim silama odbranimo domaći teren" dodao je Savanović.

Crvena zvezda Telekom posle četiri odigrane utakmice ima skor 1-3, a interesantno je da je Bajern obe pobede u dosadašnjem takmičenju ostvario na domaćem parketu što svedoči o tome da crveno-bele čeka težak posao u Minhenu.

Utakmica u "Audi Domu" zakazana je za četvrtak, 12. novembar od 20.45.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke