Sastanak klubova ABA lige, Srbi nisu pozvani?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
11:15
Izvor: Sportske.net

Pogorička Budućnost navodno je sazvala sastanak klubova ABA lige ali na njega nije pozvala čelnike srpskih predstavnika.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Iza nove odluke o odlaganju Skupštine ABA lige izgleda se krije neka vrsta zavere koju podgorička Budućnost kuje iza leđa srpskih klubova.

"Novosti" su prenele nezvanična saznanja da je Budućnost pozvala klubove ABA lige na okupljanje u Zagrebu, ali da o tome nisu obavešteni srpski predstavnici.

Očigledno je da čelnici Budućnosti žele da razgovaraju o budućnosti ABA lige ali ne u prisustvu zvaničnika Crvene zvezde mt:s, Partizana NIS, FMP-a i Mege Bemax, što samo podgreva sumnju da bi ovoga leta moglo da dođe do tektonskih promena u regionalnom šampionatu.

Zanimljivo je da su na sastanak u Zagrebu pozvani i čelnici Petrol Olimpije iz Ljubljane koja je, shodno rezultatima, izgubila pravo da se naredne sezone takmiči u ABA ligi.

Zvanična Skupština ABA lige pomerena je za 24. maj i videćemo da li će se na sastanku u Zagrebu raditi na pripremi plana sa kojim će se izaći pred srpske klubove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
biTan
Tuesday, 07.05.2019
00:17

Haha, kuju plan da nas kao izbace xD ccc sa kim smo mi usli da ligu. Jao kako bih voleo da im udarimo k pa osnujemo nasu ligu i dobijemo mi to jedno mesto u evroligi sto ima ABA liga, nista mi sladje ne bi bilo.

avatar
Magija to smo mi
Monday, 06.05.2019
21:01

Aba bez srbskih klubava, to je želja Bvoli

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Monday, 06.05.2019
13:38

"... да ли ће се на састанку у Загребу радити на припреми плана са којим ће се изаћи пред српске клубове..." Исто као у политици, као за времена СФРЈ:"Ми смо се договорили да ви Срби ово прихватите..." (или ће бити проблема, оваквих или онаквих, ако треба и рата, итд...) "Непринципијелна коалиција" поново јаше!

avatar
Marko HM
Monday, 06.05.2019
12:15

Kompleks je veoma opasna stvar.