Saša Pavlović - Šta je ključno za Partizanov revanš?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.03.2019.
19:49
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Priznaje da mu nije lako da sa tribina prati ove mečeve odluke.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Nekadašnji košarkaš Partizana Saša Pavlović po završetku igračke karijere svim srcem bodri crno-bele da se vrate na nekadašnje, šampionske staze, a odnedavno je uključen i u rad Upravnog odbora kluba.

Partizan je porazom započeo polufinalnu seriju plej-ofa protiv Crvene zvezde, poklekao je tek posle produžetka (106-101) pred protivničkim navijačima, a u subotu je revanš, kada će crno-beli imati ogromnu podršku sa tribina.

Bodriće ih i Saša Pavlović, koji u razgovoru za ''Novosti'' priznaje da bi mu bilo lakše kada bi mogao da na terenu pomogne Trinkijerijevim izabranicima.

''Utakmica je bila fenomenalna. Odavno nisam gledao bolji derbi. Stvarno mi je žao što je Partizan izgubio, ali naravno još ništa nije gotovo. Verujem da ako crno-beli odigraju na nivou, mogu da uđu u finale'', naglasio je Pavlović.

Potom je objasnio i šta konkretno znači ''igra na nivou'' protiv Crvene zvezde.

''Odbrana će biti ključna. U velikim utakmicama presudna je igra u defanzivi. Ali protiv ovakve Zvezde mora i napad da bude na visokom nivou, kao što je bio u prvom polufinalnom susretu.

Zajedno su tim. Uvek neko drugi od igrača može da iskoči. Što više igraju kao ekipa, to su veće šanse za pobedu. To su pokazali u prethodna tri derbija koja su odlučena na jednu loptu'', poručio je Pavlović, ali i naglasio da ne treba pred ekipu Partizana stavljati neki dodatni psihološki pritisak.

''Na kraju dana, ovo je ipak, samo košarka koju svi vole da igraju na terenu'', zaključio je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zg partizan igokea
Wednesday, 27.03.2019
21:30

Kljucni su ovi "ljudi": https://www.youtube.com/watch?time_continue=47&v=R-lBRu-122A