Saša Pavlović otkrio još detalja, evo zašto je Majk Meloun fantastičan izbor!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.01.2020.
23:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Potpuno neočekivano, reprezentacija Srbije dobila je veliko pojačanje.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Mnogi su pozitivno iznenađeni izborom trenera Denver Nagetsa Majkla Melouna za člana stručnog štaba reprezentacije Srbije tokom kvalifikacija za Olimpijske igre, pa čak i Saša Pavlović, koji ga je odlično upoznao tokom svoje NBA karijere, dok je igrao za Klivlend Kavalirse.

Naravno, Pavlović je oduševljen ovom vešću i uveren da je to još jedan sjajan potez selektora Igora Kokoškova.

''Neverovatno! Još jedan odličan Igorov potez, posle izbora Dejana Milojevića i Vlade Jovanovića za pomoćnike, i profesora Vladimira Koprivice koji će biti u timu za kondiciju... Sve to ukazuje na cilj Srbije...'', istakao je Pavlović u razgovoru za ''Novosti''.

Potom se osvrnuo na svoju saradnju sa Melounom i tom prilikom otkrio još nekoliko zanimljivih detalja koji povezuju Melouna i Srbiju.

''U to vreme, kao pomoćnik u Klivlendu, Majk je bio zadužen za odbranu. Pogledajte, kao mlad tim, mi smo 2007. stigli do velikog finala. Igrali smo paklenu odbranu. Izgradio je izuzetan autoritet, ali i odlične odnose sa svim igračima.

Uvek je cenio naše igrače, ali mi je impozantno to koliko je upućen u srpsku opštu istoriju. Bilo mi je simpatično da uvek kada vidi mog oca Duška na tribinama, pozdravi ga sa tri prsta.

Sada mi je drago što će i naši ljudi imati prilike da ga još bliže upoznaju, jer je odličan trener i odlična ličnost. Pogledajte samo šta je napravio sa Denverom, koliko je imao hrabrosti da prepozna Nikolin talenat i dopusti mu da ga razvije do ol-star visina, na zadovoljstvo navijača Nagetsa, ali i naše'', poručio je Pavlović i dodao da jedva čeka okupljanje našeg nacionalnog tima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke