Saša Obradović upozorava: ''Oni su za Top 8, sigurno!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 29.10.2020.
13:49
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da je Himki kvalitetan tim i da će njegova ekipa imati šansu za pobedu samo ako bude igrala angažovano tokom čitave utakmice.

aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj
aba-liga.com/Cibona/Zeljko Baksaj

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u najjačem sastavu u Moskvu, gde će u petak od 18 časova igrati protiv Himkija u šestom kolu Evrolige.

"Himki u dosadašnjem toku lige i sezone nije pokazao ni pravo lice ni pun roster, osim Stefana Jovića, cela ekipa je na okupu. Verujem da ovu utakmicu vide kao priliku da se vrate na kolosek. Oni su kao ekipa možda i najgore pogođeni korona virusom i svim posledicama koje nosi. Mi ipak treba da razmišljamo samo o nama i na kondicioni deo, možda možemo fizičkom igrom svih 40 minuta da tražimo našu šansu za pobedu", rekao je Obradović za klupski sajt.

"Himki je ako ne ekipa za fajnal for, za prvih osam sigurno, takav je roster. Mi imamo svoje probleme, adaptacija Terija i Ročestija, period prilagođavanja O'Brajanta koji je potreban, uz nesumnjiv kvalitet koji poseduje. Potrebno je vreme da se prilagodi ekipi", naveo je trener Zvezde.

Zvezda je odigrala četiri utakmice u Evroligi i ostvarila je po dve pobede i dva poraza, dok je Himki pretrpeo svih pet poraza.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić rekao je da očekuje tešku utakmicu.

"Himki je imao nešto lošiji start iz više razloga, ali sada su kompletni, imaju pun roster i to je ekipa koja je pravljena da dođe do same završnice. Sigurno su željni pobede i očekuje nas izuzetno težak posao. Imamo sada i nove momke tu, polako se uvode, prilagodjavaju se i pomažemo im da se što pre uključe u ekipu jer će nam mnogo značiti", naveo je on.

Crveno-beli se nakon meča u Moskvi vraćaju u subotu u prepodnevnim satima u Beograd, a u ponedeljak će igrati utakmicu petog kola ABA lige sa Krkom.
-
Baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke