Saša Obradović - Pogodili ga upaljačem, a on im džentlmenski odgovorio!

Autor: Pavle Knežević
sreda 08.11.2017.
22:54
Izvor: Sportske.net

Srpski trener se ispričao sa novinarima posle meča, nahvalio je Partizan i odgovorio na pitanje da li će se vraćati u srpsku košarku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Lokomotive Kubanj Saša Obradović imao je reči hvale o igračima Partizana, a u nešto dužem razgovoru sa novinarima posle meča rekao je da je još rano za prognoze u Evrokupu.

"Drago mi je što vas vidim sve ponovo, drago mi je da sam u Beogradu, da ponovo vidim malo familiju", počeo je nasmejani Obradović konferenciju posle trijumfa njegovog tima.

"Ušli prilično mekano u utakmici. Mislim da u ovakvim mečevima ne možeš da igraš tako, pred ovim navijačima koji su fanatični. Partizan je posle poraza od Zvezde uspeo da se uzdigne. Ponovo je pokazao da ima veliki potencijal na pozicijama bekova.

Mislim da će sigurno u budućnosti, posebno u ABA ligi biti bolje. Treba imati strpljenja i dati im vremena da bi ostvarivali pobede u kontinuitetu", rekao je Obradović.

Njegov tim je slavio 93:83, čime je zadovoljan, ali je istakao i čime nije.

"Dobra, zaslužena pobeda. Treba nam što više pobeda da bismo opuštenije igrali drugu. Sada mogu da vidim malo familiju. Nije lako s putovanjima, svaki put je pakao, 10 do 15 sati. Svaki put 'odemo do Amerike i nazad'. Nije lako imati pun fokus i energiju", rekao je Obradović.

Muta Nikolić je pre meča rekao da je Lokomotiva najjači tim u takmičenju, a danas da je najjači u grupi. Šta Sale misli o tome?

"Treba da kažem da 10-15 igrača koje sam hteo da potpišem, nisam. Potpisao sam nešto što je dobro, a da li će moći da osvoje...Uloga favorita mora da se zasluži. Dugo je takmičenje...ambicije su ovde uvek velike.

Ja ne bežim od velikog pritiska, uvek sam ga imao i kao igrač i kao trener. Ne bavim se time toliko, više razmišljam kako da poboljšam igru svog tima i kako ja da budem bolji", rekao je Obradović.

A da li bi se nekad vraćao u Srbiju da radi kao trener?

"I to je daleko. Ja imam trogodišnji ugovor, lepo mi je tamo. Osim putovanja, koja su teži deo posla i nedostajanje porodice i privatnog života, što je takođe deo ovog posla. Nikad ne reci nikad i nikad ne znaš šta sutra donosi, ali ne razmišljam tako daleko", rekao je Obradović.

Sud o Partizanu i Zvezdi ove sezone?

"Partizanu još treba vremena da nađe formu, ali se vidi da je selekcija solidna. Očekujem da budu mnogo bolji u drugom delu. Zvezda je nešto slabija u odnosu na prošlu godinu, ali i dalje pravi fenomenalne rezultate. Oni su prvi favorit za osvajanje ABA lige", rekao je Obradović.

Proslavljeni srpski reprezentativac i sada trener je jedna od legendi Crvene zvezde, a na kraju prvog poluvremena je pogođen u glavu upaljačem bačenim iz publike.

Na pitanje novinara da to prokomentariše, on se samo nasmejao i džentlmenski rekao: "Nije me zabolelo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 09.11.2017
12:16

Kakav trener, kakav Gospodin, kakav Zvezdas, kakva Srbenda je ovaj Obradovic.

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 09.11.2017
12:03

Bio sam baš tu odakle je doleteo upaljač i uopšte nije bio namenjen njemu već sudiji koji je izazvao salve negodovanja odlukama u prethodnih nekoliko napada ,a sve na štetu Partizana

avatar
MOE28
Thursday, 09.11.2017
10:49

Zato sto je covek svestan da to radi nekolicina idiota, kako sa jedne tako i sa druge strane tribine. Koliko god se masa trudila da napravi dobru atmosferu, naci ce se klovn da upropasti sve a nece biti kaznjen.

avatar
Kemp
Thursday, 09.11.2017
08:34

Gospodine Obradoviću !

avatar
DR DRE
Thursday, 09.11.2017
08:30

Svaka cast i izvini, Sasa...

avatar
LoleRava
Thursday, 09.11.2017
04:42

Gospodin Sale!A ove 'gadjače' ne bih komentarisao sem da su ozbiljno jadni i poremeceni!