Saša Đorđević - Čovek koji će ''šokirati svet''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.07.2019.
16:53
Izvor: Sportske.net

Snažno su odjeknule reči srpskog selektora.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije priprema se ovih dana na Kopaoniku za nastup na Svetskom prvenstvu u Kini koje počinje 31. avgusta.

I dok se Amerikanci suočavaju sa sve većim brojem otkaza pozvanih igrača u njihov nacionalni tim, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević može ovog leta da računa na najjače snage, izuzimajući centra Ognjena Kuzmića, koji se oporavlja od teških povreda u saobraćajnoj nesreći.

Mnogi reprezentaciju Srbije vide kao jednog od glavnih favorita za jednu od medalja, od toga ne beži ni naš selektor, koji je u izjavi za američki ''The Lines'' nagovestio da bi Srbija mogla i Amerikancima da napravi problem.

''Učiniću sve što mogu da budem čovek koji će šokirati svet'', poručio je Đorđević.

Uveren je da će, bez obzira u kom sastavu budu igrali, Amerikanci imati 12 vrhunskih igrača, ali ga to ne plaši, jer čvrsto veruje u kvalitet našeg nacionalnog tima.

Ono što mu za sada pravi probleme jeste to što na pripremama još uvek ne može da računa na igrače iz NBA lige, sve do avgusta.

''Amerikanci bi trebalo da ih puste da treniraju. Ipak, mnogi NBA timovi su uložili dosta novca u igrače i ne žele da rizikuju sa povredama. Ali, oni moraju da budu spremni, što je kontradiktorno'', naglasio je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 24.07.2019
20:21

Cuvaj se svete plave cete !

avatar
djan_franko
Wednesday, 24.07.2019
17:13

Ne liči mi na ranije Djordjeviceve izjave, on ne preti ni Angoli, prvo pobedi pa posle prica....
Ali sigurno da mozemo da igramo sa svima, ako budu igrali kao ekipa mislim da jedna od medalja je realnost.

avatar
barbaroga
Wednesday, 24.07.2019
17:10

Pa, i nisi se bas proslavio protiv Amerikanaca .... ali ne moze nista da ti se zameri, ipak si izveo reprezentaciju na pravi put ..