Šarić prelomio, od leta u Filadelfiji

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.04.2016.
11:35
Izvor: Sportske.net

Hrvatski internacionalac Dario Šarić iskoristiće opciju koju ima u ugovoru sa Anadolu Efesom pa ćemo ga od naredne sezone gledati u najjačoj ligi na svetu.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Turski vicešampion ostao je u nedelju bez prvog trenera, a na leto će doći i do velikih rezova u igračkom kadru.

Hrvatski košarkaš Dario Šarić rešio je da iskoristi opciju koju ima u ugovoru sa Anadolu Efesom, pa ćemo ga od naredne sezone gledati u najjačoj ligi na svetu.

Više puta u toku sezone na izmaku Dario Šarić je govorio da bi voleo da se priključi Filadelfiji koji su dobili prava na njega nakon što ga je Orlando izabrao kao 12. pika na NBA draftu 2014. godine, a u nedelju se poverio saigračima da je prelomio i doneo konačnu odluku.

Od naredne sezone hrvatski internacionalac će braniti boje 'Siksersa' koji su u ligaškom delu zauzeli poslednje mesto na tabeli Istočne konferencije sa skorom 10-72.

Što se tiče Darija Šarića, hrvatski reprezentativac je u Evroligi imao prosek od 11.8 poena i 5.8 skokova pa ostaje da vidimo kako će se od naredne sezone snaći u najjačoj ligi na svetu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Monday, 25.04.2016
18:39

ako im sad usmzmu Ingmara ili Simonsa moze samo da gleda a velike su sanse.a na cetvorci nema sta da trazi protniv Noela.