Šarić odličan, na kraju se radovao Bjelica!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 18.11.2016.
07:30
Izvor: Sportske.net

Minesota ovoga puta nije prespavala treću četvrtinu. Čikago odneo pobedu iz "slane države", "Bradonja" napravio tripl-dabl mnogo pre kraja meča. Povratak Dragića...

AP Photo/Jim Mone
AP Photo/Jim Mone

Povezane vesti

Minesota nije propustila šansu. Lako su izašli na kraj sa Siksersima, Endrju Vigins je nastavio da teroriše odbrane, ubaco je 35 poena, imao 10 skokova, Tauns je dodao 25, takođe deset uhvaćenih lopti. Ovog puta je Minesota izbegla lošu treću četvrtinu koja ih prati od početka sezone.

Bjelica je ubacio 8 poena, imao 4 skoka, odigrao je samo 15 minuta.

Kod Siksersa najefikasniji Šarić sa 16 poena, ovo je njihov 21. poraz na strani u nizu.

 

Čikago je odneo pobedu iz Jute u napetom meču sa malim brojem poena. Oba tima su loše šutirala, odbrane su dominirale nakon prve četvrtine, Džimi Batler je ponovo vodio Bulse sa 20 poena, Vejd je dodao 18. Mirotić je završio sa 7 poena, na drugoj strani Džezeri su morali da se suoče sa lošim danom svog najboljeg strelca Hejvarda, ispromašivao se i završio sa 8 poena. Uz to, Fejvors je povređen, ovo je peti poraz Jute...

Džejms Harden je stigao do trećeg tripl-dabla u sezoni. Hjuston je dobio Portland, "Bradonja" je ubacio 26 poena, imao 14 asistencija i 12 skokova. On je kompletirao tripl-dabl u trećoj četvrtini. Hjuston se tako rehabilitovao za poraz u Oklahomi kada su postigli samo 3 poena u poslednjih 6 minuta meča.

Na drugoj strani Lilard nije imao dan, 18 poena za lidera Blejzersa, njegova druga najslabija partija sezone, kada je u pitanju košgeterski učinak.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, Hjuston je treću četvrtinu dobio sa 17 razlike, to je bilo dovoljno za mirnu završnicu za Teksašane.

Majami je prekinuo seriju od šest poraza, na Floridi je pao Milvoki. Hasan Vajtsajd je vodio tim sa 12 poena i 17 skokova. Dobro igra Dion Vejters, 23 poena, ovo je bila najduža serija Hita bez pobede od 2008. Goran Dragić se vratio na parket posle tri meča pauze, 16 poena. Baksi su odigrali loše, šutirali slabašnih 33%, ispromašivao se Antetokumpo, završio je sa 15 poena.

U prestonici su proigrali Vizardsi. Njihova treća pobeda u sezoni, protiv Niksa. Komandovao je Džon Vol sa 23 poena i 11 asistencija, Oto Porter je dodao 21. Na drugoj strani, Rouz 27, Melo 19, Porzingis nakon večeri karijere u sredu, mnogo skromniji, 16 poena. Bulsi su probali da se vrate u poslednjoj četvrtini, napravili su seriju 12:0, ali je onda Vol u penal završnici priveo meč kraju.

Rezultati:

Juta - Čikako 77:85
Minesota - Filadelfija 110:86
Hjuston - Portland 126:109
Majami - Milvoki 96:73
Vašington - Njujork 119:112

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke