Saragosa predstavila Zvezdin tandem, evo šta su rekli na promociji

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.04.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

Ako je bilo iznenađenje što su se njih dvojica rastali sa Zvezdom posle poraza u fnalu ABA lige, onda je još veće to što će ponovo biti saigrači.

Screenshot/You Tube/@Reboteando
Screenshot/You Tube/@Reboteando

Povezane vesti

Dilan Enis i Milko Bjelica platili su ceh Zvezdinom neuspehu u finalnoj seriji ABA lige.

I jedan i drugi su se sporazumno rastali sa crveno-belima par dana posle poraza od Budućnosti i odmah su se snašli. Karijeru nastavljaju u španskoj Saragosi, gde su juče i zvanično predstavljeni.

''Hvala vam na dobrodošlici. Dobro se osećam ovde i drago mi je što mogu da pomognem ekipi u nastavku sezone. Upoznat sam sa ciljevima i motivisan da pomognem u njihovom ostvarivanju.

Nije mi prvi put da sam u Endesa ligi, moja lična ambicija je bila da se vratim, jer je to najjača liga u Evropi, a pomoći će mi i iskustvo iz Evrolige. Prihvatiću svoju ulogu u timu, veoma je važno da svako zna šta treba da radi'',
istakao je Bjelica.

''Kada sam saznao da dolazi i Milko ovde, to je bilo prilično pozitivno za mene. Pokušaćemo da utičemo na tim i pomognemo u datoj situaciji. Čuo sam mnogo lepih stvari o gradu i klubu i nadam se da ću opravdati poverenje'', poručio je Dilan Enis.

Saragosa se bori za opstanak u Endesa ligi, nalazi se u seriji od četiri vezana poraza, a debi Bjelice i Enisa u novom klubu očekuje se 22. aprila protiv Mursije.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 19.04.2018
19:05

Nisu to bas losi igraci.Samo da im je bio trener neki Vujosevic, mozda bi otisli i u M.B .Ligu.

avatar
nemam pojma
Thursday, 19.04.2018
14:35

Kladim se da će im forma biti bolja u Španiji. Ovo sa jasnim ulogama, što priča Bjelica ide na račun amaterskog trenera.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 19.04.2018
13:36

Ajde da ih razumem što su raskinuli ugovor sa Bjelicom, ali što sa Enisom? Pa duplo je bolji od Čovića koji ga je zamenio...

avatar
Thursday, 19.04.2018
12:55

Ako ih mister promašeni zicer ne izvadi, niko neće.