Saopštenje Virtusa, sutra odluka o Teodosiću!?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 12.08.2019.
22:24
Izvor: Sportske.net

Klub iz Bolonje se oglasio povodom povrede srpskog plejmejkera.

Epa/Larry W. Smith
Epa/Larry W. Smith

Povezane vesti

Povredio se Miloš Teodosić pre dva dana u duelu reprezentacija Srbije i Litvanije u "Areni".

Nakon samo tri minuta je napustio parket i otišao u svlačionicu sa bolovima. Ustanovljena je povreda plantarne fascije, zbog iste povrede će Aleksej Šved i definitivno propustiti Mundobasket u Kini.

Prve prognoze su bile loše, stekao se utisak da će Srbija morati bez Teodosića u Kinu, danas je selektor Đorđević, nakon nove pobede protiv Litvanije, istakao da još ništa nije gotovo po tom pitanju.

Sada su stigle vesti i od Teovog novog kluba Virtusa, koji se oglasio zvaničnim saopštenjem.

"Virtus Bolonja objavljuje da je danas Miloš Teodosić izvršio klinička ispitivanja u Izokinetičkom centru u Bolonji, gde je u dogovoru sa srpskim nacionalnim medicinskim sektorom predloženo da se već narednog dana primeni protokol o terapiji.

Medicinsko osoblje Virtusa Segafredo je koristilo lekarske savete doktora Rodolfa Rokija u Domu zdravlja Bolnica Salus u Ređo Emiliji. Igrač će se sutra vratiti u Srbiju po nalogu nacionalnog lekarskog štaba, koji će doneti odluku da li će učestvovati na Svetskom kupu u Kini
", stoji u saopštenju Bolonje.

Dakle, izgleda da ćemo sutra i definitivno saznati da li će Miloš Teodosić putovati u Kinu.
.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Monday, 12.08.2019
23:49

On je decko celu karijeru proveo ponasajuci se maksimalno neprofrsionalno tako da ce u naredne dve godine verovatno odigrati ukupno 5 meseci i zavrsiti karijeru. A svakako ce opljackati ove Italijane u odnosu na ono sto ce im dati... Alkohol, izlasci, uz genralno odradjivanje treninga u fazonu "je l' bas moram ja ovo?" (Ovo su sve info iz prve ruke, i javna tajna u Srbiji) doveli su do toga da je ozbiljnu karijeru zavrsio jos sa 30 godina... Sad se slepa na staru slavu i uzima.lovu dok svi ne budu videli da je car go i dok neko ne bude seo sa njim da mu u lice kaze da prestane vise da muci i sebe i druge...

avatar
DUPLA KRUNA DUPLA R.
Tuesday, 13.08.2019
06:47

A Teo da dodje al nije imao gde! Sta se ljutis na njega! Nije on kriv sto je zvezda mala ugasena.

avatar
deki trbic
Tuesday, 13.08.2019
08:35