Saopštenje Jasmina Repeše: ''Ovo je jedina istina!''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.01.2019.
23:41
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Novi trener Budućnosti oglasio se danas na zvaničnom klupskom sajtu.

EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO
EPA-EFE/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Početkom ove nedelje, Jasmin Repeša je preuzeo ulogu šefa stručnog štaba podgoričke Budućnosti, a debitovao je ubedljivom porazom od Milana u Evroligi od 111:94.

Međutim, italijanski novinari su ovih dana objavili Repešinu navodnu izjavu kako je on još pre mesec dana stupio u kontakt sa čelnicima Budućnosti oko preuzimanja ekipe.

To je izazvalo zabunu u javnosti, s obzirom da je iz kluba prethodno poručivano da je bivši trener Aleksandar Džikić imao podršku do pred sam kraj njegovog angažmana.

Repeša je danas demantovao pomenute informacije, tvrdeći da nije dao pomenutu izjavu.

''Prethodnih dana se u medijima plasira informacija i citira moja navodna izjava o tome da sam pre mesec sa čelnim ljudima razgovarao o eventualnom angažovanju u KK Budućnost Voli, što ovom prilikom jasno i nedvosmisleno demantujem.

Smatram da je prenošenjem ovih netačnih navoda italijanskog novinara stvorena zabluda i nanešena šteta klubu. Niko iz Budućnost Volija me nije kontaktirao u tom periodu.

Nakon utakmice sa Krkom, 24. decembra, predsednik Budućnosti Dragan Bokan me je pozvao i tada je prvi put inicirana naša saradnja, a nakon utakmice sa Crvenom zvezdom 30. decembra, definitivno smo se dogovorili i preuzeo sam funkciju šefa stručnog štaba, što je jedina istina i o čemu je javnost pravovremeno informisana", navodi se u Repešinom demantiju, objavljenom na zvaničnom sajtu KK Budućnost Voli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke