Saopštenje FMP-a, ''Panteri'' ne žele prvaka za ''zelenim stolom''!

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2020.
16:21
Izvor: Beta

Košarkaški klub FMP saopštio je danas da je posle uvodjenja vanrednog stanja u Srbiji zbog opasnosti od širenja korona virusa obustavio sve aktivnosti i dodao da će se po normalizaciji situacije zalagati da se takmičenje u ABA ligi završi na terenu.

BETAPHOTO/ABA liga/FMP/MO
BETAPHOTO/ABA liga/FMP/MO

Povezane vesti

Uprava FMP-a je nakon proglašenja vanrednog stanja održala sastanak sa trenerima i igračima i donela odluku o prekidu treninga i svakodnevnog okupljanja tima.

Svi domaći igrači kao i treneri, su sa svojim porodicama u svojim domovima i poštuju sve preporuke nadležnih i kluba, dok je u menadžmentu uvedeno dežurstvo u skladu sa propisanim merama.

Kako se navodi, što se tiče stranih igrača, Duop Rit za sada ostaje u Srbiji na sopstveni zahtev, dok Ogben Ulubaj putuje u Tursku.

Po normalizaciji stanja, dogovoreno je da svi igrači prvog tima, uključujući i dvojicu stranaca, nastave sa svojim redovnim obavezama u klubu, kako bi se sezona privela kraju.

"Kada sport ponovo bude bio u prvom planu, KK FMP će se založiti se da se svi učesnici ABA lige sastanu i pronađu zajedničko rešenje kako bi se ovosezonsko takmičenje koje je prekinuto zbog pandemije okončalo na terenu", navodi se u saopštenju.
-
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sanchez Bakero
Tuesday, 17.03.2020
23:40

Čekamo da Krka da svoj komentar.

avatar
RG VILI
Tuesday, 17.03.2020
19:24

Da su oni prvi , odma bi zvali brata od Si Djipinga da se prekine ABA i proglasi prvak :)

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 17.03.2020
18:56

Realno kada sve ovo prođe trebalo bi učesnici ABA lige da se sastanu i pronađu rešenje da izbaci ili filijalu ili centralu, jer nijedna liga na svetu ne može biti regularna dok u njoj igraju filijala i centrala.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 17.03.2020
18:55

To je stvarno neocekivana zelja. Ne znam samo ko je sta njih pitao i ne znam koji je njihov interes u svemu tome. Kapiram tih 6 ekipa koje su potencijalno u borbi za titulu, ali mi stvarno nije jasno sta oni ima da zele, ili ne zele. Narocito sto bi se ta zelja u momentu promenila da je drugacije stanje na tabeli. Znaci, ako nisi principijelan u zeljama onda je bolje da ih ne saopstavas u javnosti. Nesto nisam primetio da su se onih sezona zalagali za Igokeu i Cibonu, kada je neko drugi nezasluzeno isao u evroligu umesto te dve ekipe...

avatar
Man united
Tuesday, 17.03.2020
20:04

А ко је питао Остоју за мишљење? Који је он фактор да намеће решење које само њему одговара?

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 17.03.2020
18:02

Ahahaahh pa bas me cudi :D

avatar
DeXy \'92
Tuesday, 17.03.2020
18:01

Ahahahah pa bas me cudi :D

avatar
realni navijac
Tuesday, 17.03.2020
18:00

Ne znam kakvo bi saopstenje izdali Crvena Zvezda I FMP da je neko od njih bio prvi posle regularnog dela. Sigurno bi se zalagali da zbog ocuvanja zdravlja svih aktera utakmica bude prvak po poretku na tabeli.