Saopštenje Budućnosti - Kakvu su odluku doneli?

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.04.2019.
14:03
Izvor: Sportske.net, kkbuducnost.me

Važna informacija pred sutrašnju utakmicu u okviru finalne serije plej-ofa ABA lige.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Posle dva poraza u Beogradu, branilac titule prvaka ABA lige, podgorička Budućnost, dočekaće u sredu od 19 časova Crvenu zvezdu u pokušaju da ovu finalnu seriju produži.

Naravno, ogromno je interesovanje domaćih navijača, što je danas i potvrđeno iz podgoričkog kluba, uz opasku da će dvorana ''Morača'' biti mala da primi sve one koji žele da prisustvuju sutrašnjem okršaju.

A u vezi sa velikim interesovanjem, danas je Budućnost objavila i novo saopštenje, koje sadrži i važnu informaciju za navijače.

''Za ulaznice za utakmicu finala ABA lige između Budućnost Volija i Crvene zvezde vlada veliko interesovanje, koje za više hiljada prevazilazi kapacitete SC Morača.

Zbog bezbednosti i rizika koji sa sobom nosi organizacija ovog događaja,  neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji.

Budućnost Voli se ovom prilikom zahvaljuje navijačima na želji da budu uz svoj klub i podršci koja nije izostala u ovoj izazovnoj završnici finala ABA lige.

Imajući u vidu zahteve Uprave policije, zbog visokog rizika ove utakmice i pojačanog nadzora, obaveštavamo da će kapije SC Morača biti otvorene od 17 do 18.30h i da nakon toga neće biti dozvoljen ulaz. Molimo sve navijače da ispoštuju pravilo u cilju adekvatne organizacije i bezbednosti svih prisutnih'',
navodi se u današnjem saopštenju KK Budućnost Voli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke