Šansa za Zvezdu, Olimpijakos sinoć ostao bez najboljeg!

Autor: Milovan Longinov
petak 16.12.2016.
09:37
Izvor: Sportske.net

Veliki udarac za Olimpijakos.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde naredne nedelje gostuju bratskom klubu koji će biti znatno oslabljen.

Košarkaši Olimpijakosa u četvrtak su u Kaunasu pobedili ekipu Žalgirisa, ali su na kraju dobili i loše vesti.

Jedan od najboljih igrača Jorgos Printezis napustio je igru u finišu meča posle povrede zbog koje je uz pomoć lekarskog tima odšepao do klupe.

Prve prognoze nisu najbolje, ali će se više znati posle detaljnih lekarskih pregleda. Za sada će Printezis gotovo sigurno propustiti naredni meč sa Crvenom zvezdom koji je na programu 20. decembra.

Inače, Olimpijakos je četvrti na tabeli sa skorom 8-4, dok je Zvezda 10. sa pet pobeda i sedam poraza.

Meč Olimpijakos - Crvena zvezda na programu u je utorak u 20.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ronaldinjo
Friday, 16.12.2016
14:12

Oni su i bez Printezisa i Spanulisa, jos uvek prejaki za Zvezdu

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Friday, 16.12.2016
12:13

I dalje mi nije jasno zašto se mnogi raduju kada se protivnički igrač povredi pred Zvezdu. Nikada se ne radujem tudjoj nesreći ma čak i kad se Grobar povredi, neka ustane i da bude dobro. Nikada nikome loše da mislim, ako tako neko radi samo može da mu se obije o glavu!

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 16.12.2016
15:07

Pa nije se polomio pa ne znam sta, uganuo se malo i to je to, o kakvoj nesreci govorimo, i nije to ta pakost kao sto neki zele nama, vec samo radost zbog olaksavajucih okolnosti i povecanih sansi za ravnopravnost sa Olympiakosom. Niko mu ne zeli nista lose, Printezisu zelim brz oporavak, bice on dobro. Propustice utakmicu protiv nas hendikepiranih sa povredama i rosternim problemima ove sezone. Sad smo jednaki, mi ionako nemamo jednog 4/5 igraca kojeg jos uvek nismo doveli. Protiv nekih EL ekipa smo igrali sa samo 2 visoka igraca, Zalgiris recimo, sto je i odlucilo. U mecu gde je prinudna cetvorka (po prirodi cista trojka) -Simon dobio tehnicku i bio iskljucen, i ostali samo na Bjelici koji prinudno igra centra i jedinog pravog centra Kuzmu. Mrsavi Danga u nastavku tada igrao krilnog centra zbog nase muke. Niko nije tugovao tada zbog nase nesrece, tako da necemo ni mi, pogotovo sto ovo je sve normalno u sportu, male povrede se stalno desavaju. U usponu smo forme, imamo sanse i idemo da pokorimo Pirej, treba nam pobeda.