San Antonio ostaje bez jednog od najboljih igrača?

Autor: Nikola Miloradović
petak 03.04.2020.
14:59
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se spremaju velike promene.

Epa/Jose Mendez
Epa/Jose Mendez

Povezane vesti

NBA sezona je prekinuta, želja je da se nastavi, kako bi gubici mogli da iznose i milijardu dolara u slučaju da se potpuno obustavi.

Videćemo šta će na kraju biti, postoje različiti scenariji, a da je sve kako treba uveliko bi se pričalo o plej-ofu, ali i o potencijalnim promenama sredine narednog leta.

Prethodnih godina su slobodni agenti pravili veliku pometnju u NBA ligi, videli smo nekoliko iznenađujućih scenarija, samo minulog leta se sve preokrenulo, Golden Stejt je postao jedan od slabijih timova u ligi, doduše pre svega zbog povreda, ali i zbog odlaska Durenta, dok su timovi iz Los Anđelesa postali prvi favoriti za prsten.

Narednog leta bi među slobodnim igračima mogao da se nađe i bek San Antonio Sparsa DeMar DeRozan.

DeRozan Bjelica

On je u čuvenom trejdu za Kavaja Lenarda stigao među "Mamuze", četa Grega Popoviča nikako ne može da se poveže nakon odlaska velike trojke.

Sa Oldridžom i DeRozanom kao liderima se nisu dobro pokazali, pogotovu ove sezone, gde je bio utisak da nemaju kvalitet za doigravanje.

Tako bi "Ludi Srbin" mogao da napravi velike promene narednog leta, posebno ako DeRozan odluči da ide, kako ima tu mogućnost u ugovoru.

Može da pristane da ostane još godinu dana i zaradi još 27,7 miliona američkih dolara ili da potraži bolju ponudu na tržištu.

Šuška se da nije srećan u San Antoniju, da mu ne odgovora sistem koji Popovič forisra, pa je sve veća verovatnoća da će promeniti sredinu.

Baner NBA

Interesovanje za njegove usluge je i tokom sezone pokazao Majami, bili su spremni i da trejduju za njega, ali na kraju se nisu odlučili na takav potez, možda baš jer su uvideli da bi bivši košarkaš Reptorsa mogao da im se pridruži kao slobodan igrač narednog leta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke