Šampionska zvona zvone... (20:30h)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.05.2016.
10:27
Izvor: Sportske.net

Promocija novog (starog) šampiona ili nastavak finalne serije ABA lige?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Od 20 časova i 30 minuta u Sremskoj Mitrovici je na programu treća utakmica finalne serije plej-ofa ABA lige. Možda i poslednja...

Kao što već znate, Crvena zvezda Telekom je prva dva meča u hali ''Aleksandar Nikolić'' rešila u svoju korist, bilo je 95:88 i 93:74, pa će večeras imati prvu ''meč loptu'' u borbi za odbranu šampionskog trona.

U obe utakmice je do izražaja došla Zvezdina ''duža klupa'', s obzirom da Mega ima mnogo problema sa povređenim igračima.

Bez Aranitovića, Kabe, Luvavua, Jaramaza, ekipa Dejana Milojevića uspela je da pruži dostojan otpor favorizovanom rivalu, ali ne i da ga iznenadi pred njegovim navijačima.

Posle druge utakmice, trener Milojević je konstatovao da je Mega igrala znatno slabije u odbrani nego što je to bilo slučaj u najvećem delu sezone, a sve zbog skraćene rotacije u ekipi i malog fonda raspoloživih igrača. To se, uostalom, vidi i po broju primljenih poena u prva dva meča finala plej-ofa.

Slične probleme Mega će imati i večeras, a jedina pozitivna promena za njih će što će ovoga puta oni imati prednost domaćeg terena, mada je i to uslovno, s obzirom da se očekuje dolazak velikog broja Zvezdinih navijača.

Nema nikakve sumnje, Zvezda je i večeras veliki favorit i posle onoga što smo videli pogotovo u drugoj utakmici, teško je očekivati da Mega večeras iznenadi, bez obzira na kvalitet i neosporni talenat Miilojevićeve ekipe.

Crveno-beli bi večerašnjim trijumfom stigli do prvog ovosezonskog trofeja, ujedno i do odbrane trona u regionalnoj ligi, a podsetimo, Mega Leks u svojim vitrinama već ima ovogodišnju ''Žućkovu levicu'', posle trijumfa u Kupu Radivoja Koraća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Diablo
Monday, 02.05.2016
12:34

Idemo Mega,samo jako!!Luvavu wake up man!!

avatar
Nemanja Vidic No1.
Monday, 02.05.2016
12:47

hahaha navija za vozdovac,megu,za sve zive osim za svoje hahaah

avatar
сочинитељ
Monday, 02.05.2016
13:46

Никако да сазнам ових дана како вам стоје ружичасти дресови,нисте се јављали да нам оставите импресије,током ел смо се лепо дружили,покуповали сте солидну колекцију страних дресова али никако да сазнамо како вам стоје ови неубичајени дресови,ајд јавите се док није завршена серија...мада креће и наша лига и прилика за допуњавање колекције са домаћим дресовима