Šampion zaigrao odbranu, Horford opet maltretirao bivši klub!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 07.11.2017.
08:22
Izvor: Sportske.net

Ne može se dobro šutirati iz večeri u veče, ali postoje i drugi načini da se pobedi. Gde Al Horford vidi Atlantu, nema milosti. Netsima prija sunce Arizone...

EPA/LARRY W. SMITH
EPA/LARRY W. SMITH

Povezane vesti

I kad ne ide šut, tu je odbrana. Voriorsi su prevazišli napadačke muke, stisli Majami, zaustavili ih na 80 poena i dobili meč. Durant je ubacio 21 poen, Drejmond Grin pogodio četiri trojke, pa je šampion posle lošeg starta dobio sedmi put u osam mečeva.

Ovo je prvi put u sezoni da su dali manje od 100 poena, ali ne mari, može se pobeđivati i na ovaj način. Džejms Džonson je ubacio 21 poen, Dragić dodao 19 za Majami, ostali su i bez daha dan posle teške pobede protiv Klipersa u El-Eju.

Bruklin je dobio u Arizoni, Sansi posle preokreta pod privremenim trenerom Trijanom padaju u formi.

D'Anđelo Rasel je ubacio 23 poena za Netse koji su i sami dobro počeli sezonu, a onda su na površinu isplivale slabosti, po mnogima oni su najgori tim Istoka, možda i lige, zajedno sa Sansima.

Dakle, duel očajnika koji ipak imaju više pobeda od očekivanog, Rasel je bio prevaga, 13 od 23 poena je postigao u poslednjoj četvrtini. Bruklinu prija Arizona, tri godine u nizu pobeđuju na ovom gostovanju. Teže će biti večeras, kada ih u Koloradu na nastavku turneje čeka mnogo jači Denver.

Nije bilo lako Bostonu u Atlanti, Houksi su iznenadili Klivlend, imaju samo dve pobede, protiv Bostona nisu našli rešenje za Kajrija Irvinga. Utrpao im je 35 poena, dodao 7 asistencija, Horford je uz 15 poena, uhvatio 10 lopti, asistencija mu je nedostajala za tripl dabl. Odličan je bio i ruku Tejtuma sa 21 poenom. Utakmica je imala 25 promena vođstva u finišu je Irving pogodio trojku iz ugla, tada je Boston poveo sa 104:103 i u finišu se održao.

Kod domaćih, po običaju najefikasniji Šreder sa 23 poena.

Inače, Horford koji je prvih devet sezona proveo u Atlanti i pre dve otišao iz Džordžije u tri meča protiv bivšeg kluba ima prosek od 20 poena i 17 skokova...

Golden Stejt - Majami 97:80
Feniks - Bruklin 92:98
Atlanta - Boston 107:110

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke