Samo petorica NBA igrača na spisku Vensana Kolea

Autor: Boban Filipović
četvrtak 19.05.2016.
12:43
Izvor: Sportske.net

Kažemo samo, jer još petorica nisu.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Selektor Francuske Vensan Kole saopštio preliminarni spisak od 17 igrača za kvalifikacioni turnir u Manili preko koga će pokušati da se domognu Olimpijskih igara.

Najzvučnije ime na ovom spisku je Toni Parker, tu je i njegov kum i saigrač iz Sparsa Boris Dijao, a od NBA košarkaša tu su još Nikola Batum, Aleksis Ažinsa i Žofri Lovernj.

Batum i Dijao su pod znakom pitanja i još uvek se ne zna da li će putovati na Filipine.

Ostali igrači sa Koleovog spiska nastupaju u Evropi. To su ovosezonski MVP Evrolige Nando De Kolo, zatim Tomas Ertel, Antoan Dio, Fabien Kozer, Rodrig Buboa, Šarl Kahudi, Jakuba Utara, Floran Pjetrus, Adrijen Merman, Kim Tili, Mam Žaite i Mikael Želabal.

Na spisku nema nekoliko igrača koji igraju NBA ligu, to su Rudi Gober, Evan Furnije, Žoakim Noa, Ian Mahimni i Kevin Serafan.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Thursday, 19.05.2016
12:57

Kako Batum, koji je takođe FA kao i Boban, možda da igra kvalifikacije!? Da li to znači da bi KSS mogao da sredi (plati) to osiguranje koje je problem, ili pak Miško igra neke igrice?

avatar
3x3
Thursday, 19.05.2016
13:09

Nas savez ce pre uzeti pare da neko igra, nego da plati nekom.

avatar
Mare93
Thursday, 19.05.2016
13:42

Mislim da nije ista situacija jer je Bobi restricted free agent, pa je tehnicki vezan za San Antonio, dok je Batum skroz slobodan...