Samjuels ušao u polemiku i sa ''Grobarima''

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
10:28
Izvor: Sportske.net

S obzirom na njegove noćašnje reakcije, utisak je da je Samardo Samjuels bio veoma ljut na sve oko sebe posle ubedljivog poraza Partizana od berlinske Albe.

aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić
aba-liga.com/Cibona/Željko Bakšaj & Gordan Laušić

Povezane vesti

Za početak, šta kažu brojke? Kako je igrao Samjuels?

Na terenu je proveo nešto više od 17 minuta, za to vreme upisao devet poena (4/8 za dva, 1/3 sa linije slobodnih bacanja), uz sedam skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Trener Nikolić je smarao da novi centar Partizana i dalje nije spreman za veću minutažu, na šta je on burno reagovao na Instagramu (opširnije u prilogu), ali to nije bilo sve od Samjuelsa tokom noći.

Naravno, usledili su brojni komentari navijača, mnogi se nisu slagali sa načinom na koji je reagovao, a onda je Samjuels ušao u polemiku i sa njima.

''Bio bih prokleta budala kada bih dopustio nekome da ubije moje dobre vibracije. To je samo j***na igra za neke, ali košarka je za mene nešto što ja živim... Kada bi to bilo tako lako, svi mogli time da se bave. Hajde, šta je sledeće?'', upitao je Samjuels na Instagramu, a onda uputio novu poruku ''hejterima''.

''Laku noć, mrzite me sutra opet, a uspeh mora da bude iza ugla'', zaključio je Samjuels, a od brojnih reakcija navijača, izdojićemo onu u kojoj se Jamajčaninu poručuje da se mane Instagrama, da se posveti treninzima i ugleda na Patrika Milera koji se sinoć posle meča vratio u dvoranu i odradio individualni šuterski trening.

Posle svega, izgleda da je jutros odlučio da prihvati neki od tih saveta, pa je ''zaključao'' svoj profil na Instagramu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stratford
Wednesday, 15.11.2017
18:26

časovi ljubavi

avatar
nemam pojma
Wednesday, 15.11.2017
14:17

Navijači KKP pamet u glavu!!! Ako do sada niste ukapirali šta se radi po medijima u vezi našeg kluba, u vezi svih sekcija, a posebno u ove dve najznačajnije, onda ne znam šta vam još treba, koji još tekst ili dokaz. Žele da nas oslabe, unište, ne bira se ni vreme ni način, kad god je prilika da se unese nemir, zla krv, ne sumnjam da će do toga doći. Zato budite mudri, ne otežavajte i vi položaj, ne sedajte im na rudu.