Samardžiski na oproštaju - Odlazi, a mnogo je zavoleo Megu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.11.2015.
22:56
Izvor: Sportske.net, bcmegabasket.net

Kako smo ranije objavili, centar Mega Leksa Predrag Samardžiski napustio je redove Mega Leksa, pošto je pronašao novi, inostrani angažman.

bcmegabasket.net
bcmegabasket.net

Povezane vesti

Samardžiski će karijeru nastaviti u Turskoj, a na oproštaju od dosadašnjih saigrača priznao je da su mu osećanja pomešana.

"Vreme koje sam proveo u Megi je jedan od najlepših perioda u mojoj karijeri. Atmosfera je bila fantastična, imao sam sjajan odnos sa trenerom i saigračima i moram da istaknem da u Megi vladaju izuzetno zdravi odnosi.

Zato moram da kažem da sam u isto vreme srećan, ali i pomalo tužan što odlazim. Srećan, jer sam našao dobar inostrani angažman, a tužan jer napuštam sjajan tim kakav je Mega Leks",

On je na sedam utakmica u ABA ligi prosečno beležio 10,6 poena i 6,6 skokova po meču.

"Veoma sam zahvalan Dejanu Milojeviću na fantastičnom radu koji mi je pružio za ova dva meseca. Za to kratko vreme sam značajno podigao svoju igru i došao do nivoa koji nisam dosegao u svojoj karijeri godinama. Dejan zaista ima poseban pristup igračima i specifičan način treninga.

Apsolutno i razume košarku pošto je bio igrač. Siguran sam da sam ja samo jedan od košarkaša u nizu koji će mu biti večno zahvalni zbog vrhunskog rada i tretmana. Voleo bih tokom leta da sa njim individualno treniram jer je to neprocenjivo i nadam se da će mi se ta želja ispuniti",

 Na kraju, svom sada već bivšem klubu je poželeo plasman u plej-of ABA lige.

"Mega mi je prirasla srcu i nastaviću da je pratim. Želim joj sve najbolje u daljoj borbi za plej-of. Ova ekipa je pokazala karakter iako je sačinjena od veoma mladih momaka i verujem da će uspeti da izbori plasman među četiri najbolje u ABA ligi što bi bio pravi podvig".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke