Saletova dobrodošlica, reprezentacija Srbije dobila pojačanje iz snova!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.05.2019.
09:15
Izvor: Sportske.net

Selektor je pred ponoć saopštio fantastične vesti. Srbija dobila pojačanje za budućnost.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Veliku pobedu izvojevao je Košarkaški savez Srbije!

Čelnici srpske kuće košarke uspeli su u nameri da supertalentovanog košarkaša Real Madrida Marija Nakića (17) privole u naš državni tim.

Potvrda ove informacije stigla je pravo od selektora "Orlova" Aleksandra Đorđevića koji je na Tviteru objavio sliku sa Nakićem.

"Sve čestitke, sine... Čekamo te", glasila je poruka dobrodošlice Aleksandra Đorđevića.

Ubrzo je i mladi košarkaš odgovorio: "Hvala puno selektore".

Mario Nakić još nije punoletan, a na minulom završnom turniru Evrolige za juniore imenovan je za najkorisnijeg igrača pošto je predvodio Real do titule prvaka Evrope.

Sinu Iva Nakića, bivšeg košarkaša Partizana, predviđa se blistava karijera, a sada svi zajedno možemo da se radujemo tome što je jedan ovakav talenat odabrao Srbiju.

Za Nakića su se borile Hrvatska i Španija, ali je jasno da je "zemlja košarke" i zemlja rođenja bivšeg igrača Partizana bila na pol poziciji sve vreme i da se Nakić junior nije dvoumio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Friday, 24.05.2019
22:19

Mali naš Grobi ❤️

avatar
Колатерална Штета
Friday, 24.05.2019
13:26

Ovo je po meni bila promišljena odluka, jer u Španiji dugo ne bi zaigrao, a i ne znam kakva je budućnost reprezentacije Španije, nema nekih veoma talentovanih igrača, dok u Srbiji uspesi su mu gotovo zagarantovani, ako ništa, onda bar na EP, jer ako na sledećem EP budemo igrali u najjačem sastavu uz mozda 2-3 mlada igrača i dobar timski duh, ne vidim da neko može da nas pobedi...

avatar
Wilt 100+
Friday, 24.05.2019
12:25

Ipak je presudno gde se neko rodio I odrastao a ne koje su nacionalnosti roditelji, sa Dončićem kome je otac Srbin je bilo isto ,odabrao je Sloveniju jer je tamo rođen I proveo detinjstvo.

avatar
Mani2
Friday, 24.05.2019
10:43