Saletov Virtus u Evroligi sa srpskim triom na terenu?!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 24.05.2020.
10:43
Izvor: Sportske.net

U Bolonju stiže i treći srpski košarkaš?

BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS
BETAPHOTO/KK PARTIZAN/Dragana Stjepanovic/DS

Povezane vesti

Sve se više spekuliše da bi Virtus iz Bolonje mogao da dobije pozivnicu Evrolige za narednu sezonu, a Đorđević bi tako u elitnom takmičenju na raspolaganju mogao da ima tri srpska košarkaša.

Deo Virtusa su već Miloš Teodosić i Stefan Marković, a prema pisanju pojedinih evropskih medija, u Bolonji bi naredne sezone mogao da igra i Miroslav Raduljica.

Bivši centar Partizana je poslednje tri sezone proveo u dresu Đangsua u kineskoj CBA ligi, od januara je bez ugovora i jasno je da je veliki broj evropskih klubova zainteresovan za njegove usluge.

Đorđević je sa Raduljicom sarađivao, pored reprezentacije, u Panatinaikosu, teško da postoji trener koji ga bolje poznaje i koji ume bolje da ga iskoristi.

Miroslav Raduljica

Iskusni srpski košarkaš je blistao u Kini, tokom tri sezone u dresu Dregonsa u proseku je postizao 30,4 poena uz 9,8 skokova po meču.

Tokom karijere je promenio veliki broj klubova, počeo je u FMP-u, igrao je potom za Borac, Efes, Partizan, Azovmaš, Milvoki u NBA, Šandong u Kini i ponovo u NBA u dresu Minesote. Vratio se u Evropu i zaigrao za Đorđevića u Atini, potom je igrao i za Olimpiju Milano, pre nego što se 2017. godine vratio u najmnogoljudniju zemlju na svetu.

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke