Sale pored ubedljive pobede i dalje o povredama...

Autor: Beta Beta
subota 17.08.2019.
21:20
Izvor: Beta

Selektor Srbije govorio o utakmici protiv Italije, ali više o povredama svojih igrača.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas da je zadovoljan igrom svog tima na meču protiv Italije, da ima "naznaka dobrih stvari", ali je i istakao da je veliki peh za nacionalni tim povreda Dragana Milosavljevića.

"Iz odbrane smo krenuli u utakmicu, odbranom smo je završili. Zadovoljan sam, ima naznaka dobrih stvari. Još moramo da bolje prepoznajemo prednosti kada imamo naše visoke igrače u igri i te situacije treba još bolje da koristimo", rekao je Đorđević, prenosi Košarkaški savez Srbije.

U drugom kolu Akropolis kupa koji se igra u Atini, reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Italiju sa 96:64.

"Dobar turnir za nas, ali i veliki peh što je 'duh' ove ekipe, igrač koji je primer ponašanja i odnosa prema igri i timu, Dragan Milosavljević doživeo povredu zbog koje će propustiti svetski šampionat", rekao je selektor Srbije.

Dragan Milosavljević zbog povrede kolena propušta Svetsko prvenstvo, a Srbija i dalje "čeka" Miloša Teodosića i Vladimira Lučića.

"Imamo još 13 dana do početka prvenstva, u Beogradu su dva igrača na koje računamo. Lučićev oporavak napreduje dobro i očekujemo da će on za pet-šest dana biti spreman da nam se pridruži, a Teodosiću sledi nova magnetna rezonanca i analize, situaciju sa njim pratimo iz dana u dan", rekao je Đorđević.

Srbija sutra od 19.30 igra poslednju utakmicu na Akropolis kupu protiv domaćina, Grčke. Taj meč će i odlučiti pobednika turnira.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Saturday, 17.08.2019
21:26

Kontam da ce Avramovic i Todorovic biti ta dvojica. Sale, nisi onako trebao sa Nedovicem i Kalinicem, ne mislim da je ovo karma, ali, mi nismo neka mnogoljudna zemlja i ne smemo da se odricemo svojih igraca ni u jednom sportu, uvek sam zastupao taj stav i to poprilicno fleksibilno stanoviste. Opsta abolicija! Shvati me, hocu da pazarim u Lesnini:-D