Sale okuplja ''Orlove'', kakav je plan priprema i kad počinju sa utakmicama?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.07.2019.
23:03
Izvor: Sportske.net

'Orlovi', vreme je!

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Okupljanjem u beogradskoj 'Kraun Plazi' u četvrtak u 13:30h zvanično počinju pripreme reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo, koje startuje 31. avgusta u Kini. Srbija će biti u grupi sa selekcijama Italije, Angole i Filipina.

Nažalost, zbog teških povreda koje je doživeo u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru, među okupljenima sutra neće biti Ognjena Kuzmića, umesto koga je Đorđević naknadno pozvao Nikolu Jovanovića.

Osim Jovanovića, na Đorđevićevom spisku su sada i: Miloš Teodosić, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Dragan Milosavljević, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Dejan Todorović, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Milan Mačvan, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Miroslav Raduljica, Nikola Milutinov, Boban Marjanović.

Što se tiče plana priprema, ''Orlovi''  21. jula putuju na bazične pripreme na svoju stalnu bazu, Kopaonik i tamo će ostati do 4. avgusta, kada će u Čačku odigrati prvu pripremnu utakmicu protiv domaćeg Borca.

Tri dana kasnije je duel sa Finskom u Zrenjaninu, 10. avgusta ''Orlovi'' će u ''Štark Areni'' ugostiti i Litvaniju, a dva dana kasnije isti rivali sastaće se u Kaunasu.

Sledi Akropolis kup u Atini od 16. do 18. avgusta, a dva danakasnije se putuje u Kinu, gde će pre početka ''Mundobasketa'' našnacionalni tim igrati i na turniru u Šenjangu, protiv Italije,Novog Zelanda i Francuske.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke