Sale najavio još bolju Srbiju protiv Gruzije

Autor: Darko Mitrović
nedelja 26.11.2017.
18:06
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Već sutra ponovo ćemo na delu videti naše reprezentativce.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iako značajno oslabljena, reprezentacija Srbije je ubedljivom pobedom nad Austrijom započela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a novi izazov imaće sutra od 20 časova, takođe u hali ''Aleksandar Nikolić'', kada će odmeriti snage sa selekcijom Gruzije.

Selektor Aleksandar Đorđević veruje da će u tom meču ''Orlovi'' pokazati dodatni napredak u igri, uz poziv navijačima da podrže naš nacionalni tim.

''Očekuje nas utakmica koju moramo da odigramo agresivno i koncentrisano, na još višem nivou nego protiv Austrije. Uz takav pristup od samog početka, možemo da iskoristimo prednost domaćeg terena i dođemo do pobede.

Nadamo se još većoj i brojnijoj podršci publike u dvorani, koja nam je preko potrebna. Gruzija je iskusna, šuterska ekipa i mogu da budu jako opasni ako od početka ne nametnemo našu agresivnu igru i naš ritam.

Protiv Nemačke su bili izuzetno šuterski raspoloženi u prvom poluvremenu, kada su pogodili čak osam trojki.

Moramo da zaustavimo njihove šutere, pre svih Markešvilija, Čikašvilija i Diksona, ali i ostale igrače koji mogu da iskoriste svaku našu dekoncentraciju. Očekujem da, uz podrsku publike, dođemo do nove važne pobede u kvalifikacijama'', istakao je Đorđević.

Kada je u pitanju sastav tima za ovu utakmicu, Birčevića će zameniti Lešić, a u ekipi ipak neće biti Zvezdinog trija Dangubić-Lazić-Jovanović, s obzirom da je selektor naknadno odlučio da ipak dodatno ne opterećuje pomenute igrače.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke