Sale i "oluja Partizana", kladionice reagovale, pogodite šta je najpopularnija opklada?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.01.2020.
15:34
Izvor: Sportske.net

Kako stoje stvari, evo kakva je situacija, ko je prvi favorit Evrokupa, šta misle kladionice, ali i igrači?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je uspeo da se vrati na veliku košarkašku mapu, ali to je kako reče Trinkijeri početak.

Aleksandar Đorđević je hvalio rad predsednika, uprave direktora Lončara.

"Partizan je sigurno jedan od favoriza za osvajanje Evrokupa. Kao oluja su napali tržište, napravili ekipu, izvrstan trener, predsednik Ostoja radi sjajan posao, Nikola Lončar se dokazuje i na novom terenu", rekao je Đorđević.

On je poželeo povratak u Arenu, finale sa Partizanom.

Ali, koliko je daleko Partizan od toga.

"Jasno, ovo je samo jedna utakmica",
ponavljao je Trinkijeri.

"'Oni su i dalje prvi favorit za osvajanje Evrokupa. Ovo je jedna utakmica u specifičnoj situaciji. Odigrali smo najbolju utakmicu, sa najboljim navijačima na svetu. Branili smo naš teren i idemo dalje", objasnio je Italijan.



On i dalje Virtus smatra za prvog favorita, ali sigurno da je Partizan u krugu favorita. Na kraju krajeva, Lokomotiva iz Kazanja je slovila za ekipu koja je među najboljima u grupi, ali nije prošla prvi krug.

Zbog toga, crno-beli, koje pored Virtusa, čeka još jedan italijanski klub Trento, ali i opasna Darušafaka imaju dosta razloga da sa optimizmom gledaju ka narednim mečevima. Treba ići redom, sledeći rival je Trento koji je slabiji tim neuporedivo od Virtusa, ali sigurno da je domaći teren prednost u Evrokupu. Navijači priželjkuju seriju pobeda kao u prvoj rundi, čime bi pritisak sa ekipe pao i tim dobio mnogo samopouzdanja.

Šta kažu kladionice?

Virtus je ostao prvi favorit, ali sada sa kvotom 5, Unikaha je na 5.5, Partizan je treći sa 6.50, slede Uniks Kazanj sa 8.00, mnogo manje šanse imaju Morabank Andora, Galatasaraj, Venecija, Huventud. Zanimljivo da Partizanovog narednog protivnika posmatraju kao najslabijeg u takmičenju što ništa ne znači. Trento ima kvotu 41, koliko i Ritas.

Recimo i to da je u ovom trenutku prema specijalizovanim sajtovima za kvote, Partizan najpopularnija opklada za osvajača Evrokupa na kvotu 6.00.

Hajde da verujemo da kladioničari znaju svoj posao, a igrači prate osećaj. U svakom slučaju pobeda protiv Virtusa, način na koji je ostvarena, ponovo je pažnju Evrope skrenula na crno-bele.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikolaDzoni80
Friday, 10.01.2020
03:29

Istorija se ponavlja... Kada sno dovodili Mekeleba,Marica,Lovernja,Bertu... niko nije znao za njih... Pa su postali PRAVE ALE... Isto sad Tomas,Mozli,Wolden nepoznati ili jedva poznati... I naravno postaju TOP... Imas Zagorca,Jareta malog Trifu... Pa sta vise traziti... Pravis rezultat,izbacujes igrace za reprezentaciju... MALO LI JE RODJACI!!!

avatar
neme
Thursday, 09.01.2020
18:25

Trinki jedini covek u srbiji koji je dosao i rekao odgovaram za rezultate klub sve al da se samo ja pitam ja sam trener. U SVIM drugim klubovima i fudbalskim i kosarkaskim su PODANICI.

avatar
Old_school
Thursday, 09.01.2020
18:02

Lepo Sale primeri. Kao oluja su uleteli na trziste... Odakle li pare?!

avatar
Superliga
Thursday, 09.01.2020
19:25

Za godinu dve ode grb u zalog....

avatar
paok
Thursday, 09.01.2020
19:51

Odakle li vama.

avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
16:43

Ne znam ko je najveci favorit, ali, zato znam ko je najveci klub u Evrokupu...

avatar
Old_school
Thursday, 09.01.2020
18:02
avatar
REV
Thursday, 09.01.2020
19:15