Sale Đorđević i Nikola Jokić ponovo oči u oči!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.10.2018.
10:41
Izvor: Sportske.net

Nadamo se povoljnom raspletu...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Za razliku od prethodnih sezona kada je imao i dosta klupskih obaveza u Bajernu, ranije i u Panatinaikosu, selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević ove jeseni može maksimalno da se posveti nacionalnom timu i praćenju rada i igara svih potencijalnih kandidata za nastup u reprezentaciji.

U prilog tome i najnovija informacija koja stiže iz Amerike - naime, novinar koji prati Denver Nagetse Harison Vind otkrio je da je Đorđević doputovao u Denver i da je juče bio gost na treningu tamošnjeg NBA ligaša, čija je prva zvezda naš reprezentativac Nikola Jokić.

Njega već dugo nema u našem nacionalnom timu, još od Olimpijskih igara 2016. godine, kada je sa ''Orlovima'' osvojio srebrnu medalju. Nadali smo se da bi tokom nedavnih septembarskih mečeva u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo mogao da prekine to odsustvo iz reprezentcije, ali u se ta očekivanja pokazala kao uzaludna.

Ipak, verujemo da će i bez Jokića, ali i bez ostalih naših NBA zvezda, Srbija uspeti da izbori plasman na Svetsko prvenstvo naredne godine u Kini. Tada bi nam Jokićevi nastupi bili od ogromnog značaja, a utisak je da je ova Đorđevićeva poseta značajan korak ka povratku sjajnog centra u naš nacionalni tim.

A do Svetskog prvenstva, Jokiću želimo da zablista punim sjajem i u novoj sezoni NBA lige.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dusko
Wednesday, 17.10.2018
17:05

Ne posmatram ga kao člana Srpske reprezentacije, ne treba biti samo dobar košarkaš već na prvom mestu dobar čovek